To je to što me zanima!

Kao klinka trenirala s Rebićem: I danas ću ići na Jelačićev trg!

Dina Rudež Pasarić kao klinka je trenirala nogomet u Imotskom s Antom Rebićem, a danas je njegova najveća obožavateljica. I kako kaže, njegovim se uspjesima veseli kao vlastitima...
Vidi originalni članak

Lani sam išla pozdraviti hrvatske reprezentativce sa svojim ‘malcem’, sinom Vjekom, koji je tad imao godinu i sedam mjeseci. I sad ćemo opet biti tamo.

Priča to ushićeno Dina Rudež Pasarić. Jedna od 550.000 navijač(ic)a, koji su na današnji dan prošle godine izašli na zagrebačke ulice i Trg bana Jelačića pozdraviti “vatrene” kao svjetske doprvake. Njezin je ljubimac Ante Rebić...

- Ma može Ante imati milijun obožavateljica, ali ja sam mu najveća! Znamo se ‘sto godina’, nije se promijenio. I dalje ima isto društvo koje je imao i kao dječak.

Dina ima nekoliko Rebićevih dresova, a od jednog se ne odvaja ni maleni Vjeko.

- Ante je pravi Imoćanin, ‘piči po svom’ i briga ga za tuđa mišljenja. Takvi smo svi mi, svaka mu čast, a znam da će zauvijek ostati takav. Na ponos svih nas. Imam dva njegova dresa iz reprezentacije, dva iz Eintrachta, dok je one iz Leipziga ili Fiorentine malo teže nabaviti.

A njih su dvoje kao klinci zajedno i trenirali nogomet...

- Kako nismo imali ženski klub, u Imotskom sam trenirala s dečkima, tako i s Antom. Ne, nije mi popuštao, niti bih mu ja to dozvolila. A kada sam napunila 14 godina onda sam ja otišla u ŽNK Dalmacija, dok je Ante napravio čudesnu karijeru. Ali, nikada nije zaboravio odakle dolazi.

Dina živi i radi u Zagrebu, a u stalnom je kontaktu i s njegovim prijateljima.

- Uvijek pitam za njega, ma meni ne treba njegov broj, ali mi ga oni obavezno moraju pozdraviti. Ma gledajte, volim ja sve naše nogometaše, ali najdraži mi je Ante. Znate, kada uspije netko s kime ste odrasli, sretni ste kao da se radi o vašem bratu. Ma volim ja sve naše igrače, i Luku i Perišića, ali Ante je moj ljubimac - završila je Dina.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 16.07.2019.

    Bolje se raspitaj prije nego što kreneš na trg hoće li tamo biti Krešimir Dolenčić da ne bi opet bilo :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare