To je to što me zanima!

Kao Maradona: Dudu zabio rukom i nastavio slaviti...

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva nije se proslavio potezom kad je Iličivcu gol zabio rukom. Zaradio je žuti karton, a Lucescu ga je zamijenio
Vidi originalni članak

Prije godinu dana, negdje u ovo vrijeme, Arsenal se obračunao sa Celticom u borbi za ulazak u Ligu prvaka. Eduardo je iznudio penal, a britanski mediji su ga razapeli zbog navodnog simuliranja. Uefa ga je kaznila neigranjem dviju utakmica, pa istu odluku povukla. Hrvatska javnost je stala iza njega.
Ovoga puta, na drugoj lokaciji, u Donjecku, Eduardo je odigrao nešto lošiju ulogu u dresu Šahtara protiv Iličivca iz Mariupola. Hrvatski reprezentativac se našao u protivničkom 16-ercu te je poentirao - rukom! Dudu je nastavio slaviti poput Maradone nadajući se da suci neće ništa primijetiti. No, nesportski potez obio mu se u glavu. Eduarda je sudac kaznio žutim kartonom, a trener Lucescu ga je odmah potom izvadio iz igre. Strah od drugog žutog kartona ili kazna za igranje rukom?
Hrvatski Brazilac nakon susreta je izjavio da ne bi imao ništa protiv da je gol priznat. Unatoč poništenom golu Šahtar je slavio 1-0 zahvaljujući Willianu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • rajs 30.08.2010.

    Vidim postao je pravi \"kockasti\".

  • casio 30.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_47039 30.08.2010.

    Ovo su gluposti, Maradonin gol je bio priznat a Duduov nije, nisam bio dobro pročita članak pa moj prošli komentar zanemarite, Dudu jest zabio rukom ali gol je poništen jer je sudac vidio da je bila ruka, tako da Dudu nije ništaloše učinio mada bi i on volio da je gol bio priznat, lako je sad govorit ali vjerujem da se ni vi ne bi bunili da ste na njegovom mistu da zabijete rukom i sami bi rekli da nemte ništa protiv da je gol priznat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare