To je to što me zanima!

Kao nekad Michael Jordan: Bryantu 85 milijuna dolara

Nisam razmišljao ni vagao ponudu Lakersa, to se ipak ne odbija. Velika je to čast, rekao je Bryant nakon potpisivanja novog ugovora s Lakersima
Vidi originalni članak

Ni u jednom trenutku u karijeri nisam razmišljao o odlasku iz Los Angelesa. Velika je čast potpisati ovakav ugovor nakon što cijeli život igraš za isti klub, rekao je Kobe Bryant, koji je krajem prošlog tjedna potpisao novi trogodišnji ugovor s Los Angeles Lakersima “težak” 85 milijuna dolara. Toliko je imao Michael Jordan u najboljim danima.
- Nisam uopće razmišljao ni vagao ponudu Lakersa, to se ipak ne odbija. Velika je to čast. Na ulazu u klupske prostorije vidio sam svoju fotografiju na kojoj sam imao 17 godina. Cijeli mi se život u sekundi izvrtio u glavi. I četrnaest godina poslije u istom sam klubu - oduševljen je bio 31-godišnji Bryant. Novim ugovorom, koji vrijedi od 2011. godine, Kobe će biti najplaćeniji igrač u NBA-u, ispred McGradyja i Jermainea O’Neala.
S Los Angeles Lakersima osvojio je četiri naslova prvaka, a prije dvije godine dobio je nagradu za najkorisnijeg igrača u ligi.
- Hoću li završiti karijeru u Lakersima? Mislim da je to vrlo očito - zaključio je Bryant.

LEBRON JAMES BI GA MOGAO DOSTIĆI
Kobeov novi ugovor uskoro bi mogao nadmašiti LeBronov. Zvijezdi Cleveland Cavaliersa na ljeto istječe ugovor i nema sumnje da će za njega biti zainteresirani mnogi klubovi. Jamesov će ugovor, prema svim predviđanjima, srušiti rekorde.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare