To je to što me zanima!

Kao od šale: Obrana Hajduka je naivno ispala kod gola Andrića

Školska akcija Intera kumovala je ranom zaostatku Hajduka. Ustvari, pravi junak ove akcije pripada Čelikoviću, koji je i njezin začetnik. Andrić nije imao težak zadatak budući da ga nitko nije čuvao
Vidi originalni članak

Hajduk je u Zaprešić došao s nadom da će se nekako iščupati iz velike krize koja ga pogađa i barem na neko vrijeme smiriti već dobrano nervozne navijače. No, uslijedio je hladan tuš već u 14. minuti. Hajdukova obrana ispala je kao od šale i Andrić je pogodio za vodstvo 1-0.

>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE <<

Školska akcija Intera kumovala je ranom zaostatku Hajduka. Solomon je na sebe navukao Vučura, koji je brže-bolje morao reagirati i zakrpati rupu. Tamo nije bilo Josipa Juranovića, koji je trenutak ranije izašao pokriti Raka.

Ustvari, pravi junak ove školske akcije probijanja lijevog boka pripada Čelikoviću, koji je i njezin začetnik. Lijevi bočni Intera odradio je akciju od početka do kraja i lako došao u poziciju za ubačaj nakon što ga je Solomon poslužio.

OK, bok je stradao, takve situacije dogode se nekoliko puta na utakmici. No, pitanje je kako je Andrić ostao sam-samcat na 11 metara između četiri nogometaša Hajduka. Napadač Intera neometano stoji i čeka ubačaj.

Na koncu ga i dobiva te lijepo skače, nema težak zadatak budući da ga nitko ne čuva i Inter na poluvrijeme odlazi s vodstvom od 1-0.

VIDI OVO! KVIZ: Koja ste pjesma 90-ih?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Puta Madre 26.08.2018.

    Bravo za obranu hajduka kopiću jadu šta im vičeš na treningu čuvaj loptu ili čuvaj igrača

  • Mladen_Podnar 26.08.2018.

    Inter opet prosuo bodove!

  • Maatija 26.08.2018.

    Jucer tesko gostovanje Rudesa nije se ni moglo bolje, takodjer danas Istru ceka tezak posao...treba sad to iskoristit i pobjeci im ako je ikako moguce...iako ni bod nije los

Komentiraj...
Vidi sve komentare