To je to što me zanima!

Kao Platini: Zvone Boban na pragu važne funkcije u Fifi?

Simptomatično, na taj je način i aktualni predsjednik UEFA-e, Michel Platini, započeo svoju karijeru u nogometnim strukturama kad ga je Sepp Blatter pozvao za svog tehničkog savjetnika
Vidi originalni članak

Legendarni hrvatski kapetan Zvonimir Boban na pragu je prve funkcije u nogometu nakon završavanja igračke karijere okončane 2002. godine, piše Gazzetta dello Sport.

Često spominjan kao potencijalni predsjednik krovne nogometne organizacije u Hrvata, vješto je izbjegavao preuzimanje te odgovornosti. Odlučio se za novi odlazak u Italiju gdje se bavio komentatorskim poslom u ulozi analitačara za talijansku Serie A.

Novoizabrani predsjednik Fife, Gianni Infantino, njegov je dobar prijatelj koji mu sprema posao u ulozi tehničkog savjetnika za pitanja razvoja nogometa.

Simptomatično, na taj je način i aktualni predsjednik Uefe Michel Platini, započeo svoju karijeru u nogometnim strukturama kad ga je tadašnje prvo ime Fife, Sepp Blatter pozvao za svog tehničkog savjetnika.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 02.05.2016.

    Boban se neće angažirati u našem nogometu jer je tu močvara. Zato se odlučio za FIFU gdje je sve transparentno, toliko transparentno da se recimo unaprijed zna cjenik koliko treba koga potplatiti da bi se dobilo SP. I ovim svojim potezom Boban se pokazao kao licemjer i neradnik, jer je njemu bilo ispod časti kandidirati se za čelne funkcije u HNS. Neće valjda Zvone da se prlja u ovom našem blatu za siču. FIFA, crveni tepisi, to je za njega

  • Exterminator 02.05.2016.

    Boban , Mamic , Šuker. .dobar loš i zao

  • Cro Miki 02.05.2016.

    Lik, koji se eventualno odlučuje za GOSPODINA BOBANA nije normalan !!! Kako je uopće doša DO TE FUNKCIJE ???? Čovjek ne pozna uopće nogomet, svijet nogometa ..... da nije on iz vaterpola ???? Da Boban .....!!!! Lik uopće NE ZNA tko je nogo - BRAND ..... ma šta Brand ..... Brando !!! Ovi u svijetu su IZGUBILI kompas ...... Englezi uzimaju BILIĆA kraj živih Štimaca, Čaćića & co. Ovi iz FIFE zaborave Branda i uzimaju bezveznjaka Bobana !!!!! Ma ludilo brale, nisu normalni .... pod ŽURNO izaći iz te NENORMALNE federacije !!!! Šta nije "Brando" izjavljivao da je to njemu samo odskočna daska/stanica na putu gdje i pripada; funkcija u FIFI !!! Da GOSPODIN BOBAN ..... u FIFU ..... kaj god !!!! No mi štovatelji VRIJEDNOSTI kupit ćemo Brandu malog ljubimca .... vidio ga ..... i zove se FIFI ..... ajd jedno slovo gore ili dolje !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare