To je to što me zanima!

Kao u igraonici: Navijači zasuli travnjak lopticama-skočicama

Razjareni navijači bacali su ih u znak protesta prema kalendaru natjecanja. Njemački navijači nikako ne mogu probaviti da se utakmice igraju radnim danima. Sudac Fritz morao je prekinuti utakmicu
Vidi originalni članak

Utakmica 30. kola njemačkog prvenstva između Wolfsburga i Eintrachta (1-1) možda nije ponudila uzbuđenja koliko bi trebala, ali spektakl su pripremili navijači na samom početku utakmice. Sudac Fritz odsvirao je početak susreta, a travnjak Volkswagen Arene zasule su gume luptice-skočice s tribina.

Pogledajte fotogaleriju:

Razjareni navijači bacali su ih u znak protesta prema kalendaru natjecanja. Njemački navijači nikako ne mogu probaviti da se utakmice igraju radnim danima. Sudac Fritz bio je primoran već u drugoj minuti prekinuti utakmicu, a u teren su odmah uletjeli ljudi koji rade na održavanju stadiona te su brže-bolje pokušali pokupiti gumene loptice-skočice u kante. 

U skupljanju su pomogli i igrači oba kluba koji su se odlično zabavljali, a uživala je i publika na tribinama.

Inače, poveo je Eintracht golom De Guzmana u 78., a izjednačio je Brooks u 90. minuti. Hrvatski reprezentativac Ante Rebić ušao je s klupe u 69. minuti umjesto srpskog napadača Luke Jovića.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Sibila Smežuranić 24.04.2019.

    Uskrs bez jaja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare