To je to što me zanima!

Huliganski rat u Ateni: Napali igrače, na terenu su se gušili...

Derbi Panathinaikosa i Olympiacosa je prekinut nakon sukoba policije i huligana, igrače je suzavac krenuo gušiti pa su pobjegli u svlačionicu. Olympiacosu je dodijeljena pobjeda, a rivalima prijete žestoke sankcije
Vidi originalni članak

Strašne scene odigrale su se u nedjelju tijekom velikog grčkog derbija između Panathinaikosa i Olympiacosa. Utakmica je nekoliko puta prekidana, navijači Panathinaikosa napali gostujuće igrače, huligani su se sukobili ispred stadiona, a na tribinama su gorjeli transparenti.

Na samom početku atenskog derbija Panathinaikosove pristalice su upali na teren i napali rezervne igrače Olympiacosa koji su bili na klupi. Taj prvi prekid je potrajao oko osam minuta, a utakmica je ipak nastavljena.

Prividno se atmosfera na stadionu umirila do 53. minute kada je Olympiacos poveo. Navijači su ponovno podivljali, nasilje je eruptiralo, a policija ih je morala umirivati suzavcem. Količine ispuštenog suzavca su bile toliko velike da su ga osjetili i navijači na drugim tribinama, ali i igrači na terenu koji su se pokušali zaštititi prinošenjem dresova ustima i nosu.

Njemački sudac Marco Fritz odlučio je u 70. minuti svirati kraj i poslati igrače u svlačionicu. Olympiacosu će biti dodijeljena tri boda, a njihovom ljutitom rivalu prijete teške sankcije, novčana kazna sigurno, a vjerojatno i oduzimanje bodova.

Olympiacos je drugi u prvenstvu sa 57 bodova, a Panathinaikos je na sedmom mjestu sa 32 boda.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Prstupak 18.03.2019.

    Evo prave lige za našega hajduka!

  • 18.03.2019.

    propali su kao i njihova država, sramotni za ovaj svijet

  • zeljkopž 18.03.2019.

    Čudno da se nje javo centar S.W. napao hrvatsku zbog us.ašzacije nacionalne mržnje. Da se tak nešto deslo u RH cjeli svijet b se tresao od pljuvčke po Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare