To je to što me zanima!

Kaos na utakmici Urugvaja: 'Svi su oni k**vini sinovi!' Gimenez laktom udario Fifina službenika

Glavni sudac ih je, smatraju Urugvajci, zakinuo za dva penala od kojih je posebno upečatljiv onaj na Cavaniju na kraju susreta. Upravo je stasiti napadač u afektu i ljutnji razbio VAR monitor
Vidi originalni članak

Nezapamćen incident na Svjetskim prvenstvima dogodio se nakon utakmice Urugvaja i Gane koju, doduše, Urugvajci jesu pobijedili (2-0), ali nakon koje su spakirali kofere i zaputili se kući.

Jer u isto vrijeme Južna Koreja je dobila Portugal (2-1) pa se temperamentni nogometaši Urugvaja nisu mogli vaditi na išta drugo. I krivca su pronašli u glavnom sucu, Nijemcu Danielu Siebertu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Siebert ih je, smatraju Urugvajci, zakinuo za dva penala od kojih je posebno upečatljiv onaj na Edinsonu Cavaniju na kraju susreta. Upravo je stasiti napadač u afektu i ljutnji razbio VAR monitor nakon utakmice, no potez Josea Marije Gimeneza osigurao je drakonske kazne urugvajskom nogometnom savezu.

-  Lopovi, ovi k**vini sinovi su svi hrpa lopova! Samo me nastavi snimati - vikao je Gimenez u kameru dok je pratio glavnog suca koji je odlazio s terena.

A onda je, nevjerojatno, nasrnuo na Fifina službenika i laktom ga udario u glavu!

VIDEO INCIDENTA POGLEDAJTE OVDJE

Nema opravdanja za ovakav potez ma što god se dogodilo. A urugvajskom savezu Fifa će vrlo brzo uručiti uplatnicu s, dalo bi se nagađati, i šesteroznamenkastim iznosom dok bi Gimenez morao dobiti individualnu kaznu.

DALIĆA DIRNULA GVARDIOLOVA FOTOGRAFIJA S MAJKOM:

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • axl44 03.12.2022.

    južnoamerički srbi 🤣🤣🤣🤣

  • Blaženi Alojzije Stepinac1 03.12.2022.

    Njih više razumijem jer su imali barem 1pobjedu. Srbsko agresivno ponašanje je manje normalno.

  • Kompact Novi 03.12.2022.

    a sto mi obrisah komentar kada sam napisao samo istinu?????odakle vadis ta glupa videa?i kako napises clanal tako ofrlje da se ni ne informiras?radis svoj posao lose i kad ti se kaze onda brises!zasto to radis?dobro vam je onda mamic za bozic rekao neke stvari!

Komentiraj...
Vidi sve komentare