To je to što me zanima!

Kaos u Grčkoj! Tange na klupi, loše suđenje i prekid utakmice

Ogorčeni smo. Ne možemo sudjelovati u ovoj farsi, sportske vlasti moraju nešto poduzeti, rekao je sportsk direktor Olympiakosa čiji su igrači nakon tri osobna prekršaja u 28 sekundi treće četvrtine napustili teren
Vidi originalni članak

Utakmica polufinala grčkog košarkaškog kupa između dvaju velikana Olympiakosa i Panathinaikosa prekinuta je početkom drugog poluvremena.

U prvih 28 sekundi treće četvrtine košarkaši Olympiakosa dobili su tri osobne pogreške, nakon čega su se odlučili - pokupiti. Panathinaikos je u tom trenutku vodio 40-25, a sportski direktor gostiju Christos Stavropoulos objasnio je odlazak svojih igrača:

- Ogorčeni smo. Ne možemo sudjelovati u ovoj farsi, sportske vlasti moraju nešto poduzeti.

Kontroverzni vlasnik Panathinaikosa Dimitris Giannakopoulos, i inače poznat po svojim ispadima, imao je što reći o potezu Olympiakosa, a to je i pokazao jednom gestom. Na klupu najvećeg rivala stavio je ženske gaćice nakon što su njihovi igrači napustili dvoranu!

- Ovo je nešto što su oni unaprijed planirali. Čini se kao da ne mogu platiti svoje igrače pa su bacili ručnik i sada kažu da ne vole suce. Možda obitelj Aggelopoulos žele napustiti Olympiakos i za sve okriviti nas i suce. To je nedopustivo. Pobjeđuješ ili gubiš na parketu - rekao je Giannakopoulos za vlasnike crveno-bijelih.

Utakmica je naposljetku registrirana kao pobjeda 20-0 Panathinaikosa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • hadred18 13.02.2019.

    Kmečanje.

  • Luka7977 13.02.2019.

    Da tange su najveci problem

  • ZoranHit 13.02.2019.

    katastrofalna igra Olympiakosa uz neke jos detalje ovelo je do situacije da Predsjednici istog kluba na poluvremenu odluce da ne nastave utakmicu bez da terete suce za tu odluku ,nego okrenuli su na drugu stranu koja nema veze sa utakmicom....!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare