To je to što me zanima!

Kaos u Hamburgu: Trener Fink u svlačionici davio Bešića (19)

Loši rezultati i nervoza u momčadi HSV-a doveli su do velikih sukoba između igrača i trenera. Posljednji takav zbio se nakon poraza kod Wolfsburga (2-1) u subotu
Vidi originalni članak

Katastrofalni rezultati, loša forma i neočekivana borba za ostanak u Bundesligi doveli su momčad HSV-a na rub živaca. Nakon što su mediji optužili najboljeg igrača Hamburga Mladena Petrića da se ne bori dovoljno za momčad, sada je u javnost isplivao fizički sukob trenera Thorstena Finka i mladog braniča Muhameda Bešića (19).

Fink i Bešić su se porječkali još na terenu poslije subotnjeg poraza od Wolfsburga u 27. kolu Bundeslige. Mladi branič HSV-a treneru je odbio poslušnost i to je bio okidač u glavi trenera. 

Nesuglasice su se nastavile i u svlačionici da bi Fink u jednom trenutku potpuno izgubio kontrolu te je skočio na Bešića i počeo ga daviti. Fink je nakon toga mladog nogometaša izbacio iz svlačionice i zabranio mu ući u svlačionicu dok on ne završi razgovor s ostalim igračima.

- Tko je on da me tako izbacuje iz svlačionice - rekao je nakon incidenta Bešić.

Hamburger je u posljednjih pet utakmica osvojio samo jedan bod te su pali na 16. mjesto i bore se za ostanak u Bundesliga.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Walton Simons 29.03.2012.

    u Bundesligi se posebno ne tolerira zabušavanje i nezalaganje, iako mislim da ovi malo preuveličavaju. Još će ispasti da ga je i nožem izbo.

  • holsten 29.03.2012.

    "skočio na Bešića i počeo ga daviti" ??? odakle vam ovo??? cemu toliko preuvelicavanje??? na koji se izvor pozivate? pa vecina njemackih medija je prenijela ovu vijest koristeci izraz "am Kragen gepackt" ...

  • maxim x 29.03.2012.

    Ova Bundesliga je strašna, jedne sezone se boriš za naslov prvaka a drugu se boriš za opstanak u ligi..I svake godine ima barem jedan takav klub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare