To je to što me zanima!

Kaos u Internacionalu: Bivši as Uniteda razbio je nos suigraču

Anderson sigurno nije omiljen tip u svlačionici, pogotovo poslije udaranja šakom u lice suigrača Williama kojem je razbio nos. Dogodilo se to za vrijeme treninga, a veći su incident spriječili suigrači
Vidi originalni članak

Brazilac Andreson Abreu (28) glasio je za jednog od najtalentiranijih nogometaša prije deset godina igrajući za Porto.

Tamo mu je bilo dovoljno tek 18 utakmica da iskaže svoj talent da bi ga potom kupio veliki Manchester United za 30 milijuna eura. 

Sir Alex Ferguson obožavao je ovog veznjaka kojeg je planirao 'instalirati' kao zamjenu nezamjenjivog Paula Scholesa, ali nije išlo.

Zadržao se Andreson u 'crvenim vragovima' do 2015. uglavnom boraveći u drugom planu. Godinu 2014. proveo je na posudbu U italiji, da bi 2015. se vratio u svoj Brazil, potpisavši za Internacional.

Tamo barem igra, ali sigurno nije omiljen tip u svlačionici, pogotovo poslije udaranja šakom u lice suigrača Williama kojem je razbio nos. Dogodilo se to za vrijeme treninga, a veći su incident spriječili suigrači.

VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nikola54 18.10.2016.

    Anderson je najveci promasaj sir alexa nakon bebea,lik je veznjak a pokretljiv je kao balvan

  • M.BOCWANNA 18.10.2016.

    Kaos !! Cuj naslova....!pomislio da je neki teroristicki napad, ..pff... Novinaru...nedizi paniku,prasinu, nepravi od buhe slona.... Moglo je to i bolje !! Cc

Komentiraj...
Vidi sve komentare