To je to što me zanima!

Kaos u Kijevu preselio susret Dinama i Valencije na Cipar...

Presudio je zdrav razum. Bilo bi jako teško igrati u Kijevu iako su nam jamčili da će biti sigurno, no sve je nepredvidivo, kaže predsjednik Valencije. Igra se u Nikoziji
Vidi originalni članak

Neredi u glavnom gradu Ukrajine Kijevu poremetili su planove za odigravanje utakmice Dinama i Valencije u šesnaestini finala Europske lige u četvrtak. Utakmica se trebala igrati u Kijevu, koji je u kaotičnom stanju zbog sukoba prosvjednika i policije te je u posljednji trenutak donijeta odluka da će se utakmica igrati na neutralnom terenu.

Izbor je pao na Cipar, a utakmica će se igrati u Nikoziji u 20 sati po našem vremenu. Odluka je skroz logična s obzirom da je poginulo 26 osoba zbog čega je predsjednik Viktor Janukovič proglasio dan žalosti u Ukrajini.

- Presudio je zdrav razum. Bilo bi jako teško igrati u Kijevu iako su nam jamčili da će biti sigurno, no sve je nepredvidivo - rekao je predsjednik Valencije Amadeo Salvo, koji se ispričao onim navijačima, koji su već krenuli za Kijev.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • IvanMarić92 20.02.2014.

    Potpuno ispravna odluka,baš nekom treba da netko nastrada

  • PCapitalist 19.02.2014.

    Kad pogledate u tom se je gradu prije samo malo više od pola godine igralo finale europskog nogometnog prvenstva, a sada tamo vlada opći kaos, kao na ratištu.

  • strmi007 19.02.2014.

    ispravna odluka

Komentiraj...
Vidi sve komentare