To je to što me zanima!

Kaos u Nici: Navijači su gađali Payeta bocom, a on im uzvratio. Marseille odbio završiti susret!

Pune ruke posla imalo je osiguranje utakmice Nice - Marseille, koja je prekinuta 15 minuta prije kraja zbog upada navijača na travnjak i gađanja raznim predmetima. Domaćinu prijeti velika kazna
Vidi originalni članak

Krcate tribine na derbiju Mediterana, kako tepaju utakmici Nice i Marseillea, nisu mogle proći bez nereda. Utakmica trećeg kola Ligue 1 prekinuta je 15 minuta prije kraja pri vodstvu domaćih 1-0.

Navijači Nice od početka su bacali razne predmete na igrače Marseillea, a kad su ih igrači i redari pokušali obuzdati, zvijezdi Marseillea Dimitriju Payetu je prekijpelo. Uzeo je bocu i bacio je natrag među masu.

To je, naravno, još više razbjesnilo navijače Nice koji su se sjurili u teren. Prekid utakmice bio je neizbježan.

Trener Marseillea Jorge Sampaoli htio se obračunati s navijačima na terenu, ali uspjeli su ga zadržati. Da nisu, tko zna kako bi prošao...

Nakon sat i 15 minuta prekida igrači Nice vratili su se na teren završiti utakmicu, ali nije bilo igrača Marseillea koji su se očito bojali za vlastitu sigurnost. Pa sucu Benoitu Bastienu nije preostalo ništa nego završiti meč koji će imati nastavak za zelenim stolom.

Kasper Dolberg zabio je jedini gol na utakmici za Nicu u 49. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO: MICHAEL JORDAN JE U SPLITU

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 23.08.2021.

    a trener OM onaj mali napuhanac kojeg smo isprasili sa 3:0! tetovirani napuhanko koji ide na ono hu-bu... takve prizemljim jednom zidarskom.

  • MateBan 23.08.2021.

    Balkanski virus se širi mediteranom ,more je najveći prenosnik virusa i smeća

  • fanatik_ 23.08.2021.

    Nikad mira na brdovitom balkanu, na zapadu se na to ni ne pomislja.. rece jednom jedan veliki mislioc svinjske glave

Komentiraj...
Vidi sve komentare