To je to što me zanima!

Kaos u Rimu: Ruski huligani divljali su na stadionu Rome

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Roma je pobijedila CSKA 5-1. Uoči utakmice stotinjak Rusa potuklo se s talijanskim navijačima. Jedan Rus je izboden. Na tribinama su huligani CSKA napravili kaos...
Vidi originalni članak

Ružne scene s Olimpijskog stadiona u Rimu. Kaos su na utakmici Lige prvaka između Rome i CSKA izazvali ruski navijači sredinom drugog poluvremena. Roma je razbila CSKA 5-1 , a gostujući navijači razbijali su stadion i glave domaćih navijača.

Počelo je bakljadom. Ruski navijači potom su napali domaće i potukli se sa zaštitarima. Sudac je morao nakratko prekinuti utakmicu. Divljanje Rusa na tribinama Olimpijskog stadiona bio je samo nastavak sukoba. Uoči utakmice stotinjak ruskih navijača potuklo se s domaćim navijačima Rome. Jedan Rus je izboden nožem.

Policija je rastjerala navijače suzavcem. Na tribinama je bilo oko 1000 navijača CSKA. Njihov klub kod kuće protiv Bayerna mora igrati pred praznim tribinama zbog kazne iz prošle sezone. Tada su navijači tijekom utakmice protiv Viktorije Plzen u Češkoj imali rasističke ispade uz promicanje ekstremno desničarske ideologije.

U listopadu 2013. navijači CSKA rasistički su vrijeđali igrače Cityja za što je klub kažnjen s 50.000 eura. Nakon ovog incidenta u Rimu vjerojatno slijedi nova kazna.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • nadimak moj 26.09.2014.

    I sada ti idi na stadion sa malim djetetom. Problem je u tome što je većina ljudi došla na utakmicu sa ciljem da navija za svoj tim, ali uvijek se nađe 20-ak morona koji povedu za sobom još toliko i eto rusvaja.

  • Herzog(315178) 19.09.2014.

    Našli su crkvu gdje se Bog moli !

  • ModraGalica 19.09.2014.

    ufurali se ,mslili su da su torcida :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare