To je to što me zanima!

Kaos u Zvezdi: Prosinečki je kaznio svoje nogometaše...

Sve te priče su preuveličane. Sankcionirao sam Vilotića i Borju zbog njihovih izjava o klanovima i sukobima većih razmjera, koji ne postoje, rekao je Robert Prosinečki
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki proživljava teške dane na klupi Crvene zvezde nakon subotnjeg domaćeg poraza u ''vječitom derbiju'' od Partizana s 2-0...

Momčad hrvatskog trenera nakon 13. kola zaostaje za Partizanom sedam bodova na ljestvici. Još uvijek se vuku mnogi repovi beogradskog derbija.

Medijima je nakon utakmice kolumbijski 23-godišnji napadač Cristian Borja ispričao kako ga pojedini igrači sabotiraju, odnosno da skupina igrača predvođena Milanom Vilotićem namjerno sabotira strance u klubu.

U ponedjeljak je Prosinečki objavio kako je Vilotića do daljnjeg udaljio iz momčadi i stavio ga na transfer-listu.

Prokomentirao je i medijske napise o sukobima većih razmjera u svlačionici koji su navodno rezultirali i fizičkim obračunom.

- Razmirice jesu postojale, to je i normalno nakon što izgubite derbi. Ipak, sve te priče su preuveličane. Sankcionirao sam Vilotića i Borju zbog njihovih izjava o klanovima i sukobima većih razmjera, koji ne postoje – rekao je Prosinečki.

Sportal.rs piše kako je Prosinečki predložio i kaznu za Borju u iznosu od 10 posto godišnje plaće, odnosno 20.000 eura.

- Trener je predložio kaznu za Borju, koji bi sada trebao dobiti pisano obrazloženje takve odluke. Robi je bio prilično bijesan što Borja nije prvo s njime razgovarao o problemima koje ima. Ovako je klubu nanio dodatnu štetu – izjavio je neimenovani izvor s Marakane za sportal.rs.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • rođo rođin1 29.11.2011.

    evo ga isto s.anje kao i kod nas,sad će tog momka milana violetića svi osudit i popljuvat da je nacionalista.dečko je u pravu,garantiram da je srbija puna takvih nogometašako taj koji je njega optužio za nepotizam i rasizam.

  • Điki_the_štoljpi 29.11.2011.

    Robi srbine!!

  • Manch Utd 29.11.2011.

    "Hajdemo svi da pevamo veselo,kome je srce trulo i uvelo" Zvezda,Zvezda.........Crveni,ne vraćaj se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare