To je to što me zanima!

Kapetan Boltona Kevin Davies ohrabrio Ivana Klasnića (30)

Činjenica je da Klasnić u ovoj sezoni nije započeo niti jednu ligašku utakmicu za svoj klub, ali jednako tako se mora priznati da je nešto izgubio i na ubojitosti
Vidi originalni članak

Devet utakmica, dva gola, jedna asistencija i niz promašenih prilika učinak je Ivana Klasnića, hrvatskog napadača Boltona, u dosadašnjem dijelu Premiershipa...

S osam postignutih golova iz 27 odigranih utakmica Klasnić je u prošloj sezoni bio najbolji klupski strijelac (jednako je toliko u deset utakmica više zabio Matthew Taylor). Međutim, ove teško pronalazi put prema mreži suparničkoga gola.

Činjenica je da Klasnić u ovoj sezoni nije započeo niti jednu ligašku utakmicu za svoj klub, ali jednako tako se mora priznati da je nešto izgubio i na ubojitosti koju je preko Bolton Newsa zazvao kapetan kluba Kevin Davies u komentaru Klasnićeva promašaja za remi kod Sunderlanda, ohrabrivši pritom hrvatskog nogometaša:

- Znate kako je Ivan opasan u šesnaestercu, samo se okrene i pukne loptu. Ova mu je prešla preko prstiju. Takve se stvari događaju, ne dobijete uvijek ono što zaslužujete.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • koma ćovo 21.12.2010.

    Jel zna netko šta je bilo sa navodnim silovanjem Klasnića?Vjerujem da ga je i to izbacilo iz takta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare