To je to što me zanima!

Kapetanu ukrali sat, a on ga u pancirki dobio nazad

Arne Friedrich u svlačionici teretane ostao je bez skupocjenog ručnog sata. U filmskoj akciji u koju je bila uključena policija dobio ga je nazad
Vidi originalni članak

Herthin kapetan Arne Friedrich prije dva mjeseca ostao je bez vrijednog ručnog sata. Sat mu je ukraden dok je vježbao u teretani, a njemački reprezentativac primijetio je da je ostao bez njega nakon što se vratio u svlačionicu.
Osim financijske vrijednosti (oko 65.000 kuna), sat je imao i veliku emotivnu vrijednost. Friedrich ga je dobio od Njemačkog nogometnog saveza prije putovanja na Europsko prvenstvo u Austriji i Švicarskoj. Na njemu je bila ugravirana posveta, ime i broj dresa u reprezentaciji. Nekoliko dana kasnije naszvao ga je lopov i postavio svoje uvjete primopredaje sata. Tražio je 35.000 kuna i primopredaju bez uplitanja policije. Naravno, Arne je odmah nazvao policiju, koja mu je ubrzo 'sredila' ulogu mamca. Friedrich je prihvatio i na dogovoreni se sastanak uputio opasan pancirkom. Interventni policajci su uspjeli dobro reagirati te su uhitili lopova protiv kojeg će podignuti optužnicu za iznudu.
- Istražni proces još traje pa o toj temi zasad ne bih govorio - kratko je rekao kapetan naših Šimunića i Babića.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare