To je to što me zanima!

Karabatić i Cindrić glavni su favoriti za MVP-a prvenstva

Na kladionicama najviše izgleda da bude MVP Eura daju Nikoli Karabatiću (3,30), pa Luki Cindriću (3,60). Na Domagoja Duvnjaka, za kojega se ne zna hoće li igrati, tečaj je - 50!
Vidi originalni članak

Luka je naš Leo Messi, eto tako igra, rekao je nakon pobjede protiv Islanda Jakov Gojun.

I doista, Cindrić je odigrao maestralnu utakmicu, zabio je sedam golova, a kroz obranu Islanda vozio je slalom kao nekad Janica Kostelić. Njegove igre nisu promakle nikome, pa ni 'komisiji' koja odlučuje o najboljem igraču prvenstva.

Tako su uoči posljednjih utakmica u prvoj fazi već postavljeni tečajevi za najboljeg igrača turnira. Očekivano, u vrhu je Nikola Karabatić s tečajem 3,30, a odmah iza njega je naš Luka Cindrić, s tečajem 3,60. Slijedi Danac Hansen (4,50), a čini se da kladionice baš i ne vjeruju jednoj od najvećih mladih zvijezda, Norvežaninu Sagosenu, na kojeg je tečaj 7,50.

Od ostalih naših igrača, na Luku Stepančića je tečaj 20, a na Domagoja Duvnjaka čak 50. Jasno, Duvnjak će propustiti cijelu prvu fazu i pitanje je hoće li biti spreman do kraja turnira. Ali, ako vjerujete da bi se Duvnjak mogao ekspresno vratiti i potom odvesti Hrvatsku do zlata i biti MVP, eto prilike za zaradu. 

Već su u ponudi i tečajevi za najboljeg strijelca turnira, a tu vodi Danac Hansen (1,60), a odmah iza njega je Manuel Štrlek (2,00). Zanumljivo je da je Mikel Hansen na listi strijelaca trenutačno na 32. mjestu sa šest golova. Vodeća su dva Norvežanina, Bjornsen i Tonnesen s 12 golova, a odmah iza njih je opet Luka Cindrić s 11 golova. Manuel Štrlek i Luka Stepančić zabili su po deset. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • cimerrr 25.01.2018.

    Ma kakav Cindrić,upropastio nas protiv Francuza,najlošiji igrač. Štrlek je apsulutno broj 1 od naših,ako ne računamo ozljeđenog Duvnjaka.

  • Zmar116 17.01.2018.

    U 60 minuta nam propade umjetno napravljena rukometna nacionalna mitomanija i histerija bez pokrića u režiji HDZ-a...Kao ono na dnu smo EU,pa ajde da smo barem u rukometu najbolji.A sada dragi Hrvati, zagrizimo jako i do kraja u kiselu jabuku..Jer nam predstoji reforma zdravstva,školstva i mirovinskog sustava...Tko bude imao novaca bit će zdrav,moći će školovati djecu i neće morati pod stare dane živjeti negdje na Banovini ,Zapadnoj Slavoniji,Dalmatinskoj Zagori ,Lici ili Kordunu u kamp kućici...

  • Tigar 74 16.01.2018.

    Cindra je strašno napredovao. Dobio je na pregledu igre. Nekad bi sve idealno napravio, pa bi mu se desila bezidejnost, ne bi znao kud s loptom...dok sad je to neka druga priča..ili ide do kraja šutom prema golu ili asistira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare