To je to što me zanima!

Karačić baš i nije optimist: 'Bit će čudo ako prođemo’

Upozoravao sam i prije na problem sa širinom kadra, ali nitko me nije slušao, požalio se trener Šibenika prije uzvratne utakmice s Anorthosisom
Vidi originalni članak

Oni su velika momčad, ali jednostavno nisu iskoristili prilike u prvoj utakmici. Mi smo dobro reagirali, ali ništa još nije gotovo, rekao je Šibenikov trener Branko Karačić uoči uzvrata protiv ciparskog Anorthosisa.
Nedostaje mu nekoliko važnih igrača poput Husmanija i Jurčevića pa će imati puno problema zbog sastava.
- Upozoravao sam i prije na problem sa širinom kadra, ali nitko me nije slušao. Sad u nekim linijama imamo previše, u nekim premalo igrača i ovi s kojima raspolažem nedostatni su za utakmicu protiv ovakve momčadi. Imamo velik rezultat iz Larnace, no ako uspijemo osigurati prolazak, ma, to bi bila senzacija - rekao je Karačić, koji se ne boji da bi igrači mogli opušteno ući u utakmicu zato što imaju 2-0.
- Nema šanse da će olako shvatiti utakmicu. Oni razmišljaju kao i ja, svjesni su koliko je Anorthosis jak i kakav nas posao čeka.
Utakmica će se igrati na Poljudu, što bi mogla biti otežavajuća okolnost za Šibenčane.
- Šteta što ne igramo u Dugopolju. Stadion je manji i naši Funcuti bili bi puno glasniji. Ali to nije bitno, samo da mi nekako skrpamo sastav za ovu utakmicu - zaključio je Karačić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • alo_mačko 20.07.2010.

    jbt, vidit cete za koga ce splitska publika navijat...funcuti vam nece ni tribat!

  • 20.07.2010.

    Nemojte sam kao dinamo...i hajduk...sramote hrvatskog nogometa....

  • JAX 20.07.2010.

    glavno da ćemo gledat mućke

Komentiraj...
Vidi sve komentare