To je to što me zanima!

Karadžić: Hrvati su skakali od sreće kada su izbjegli Srbiju

"Bili smo nepoželjni jer nas smatraju kvalitetnom reprezentacijom, a Hrvati su pokraj nas skakali od sreće kada su otišli u skupinu H, a izbjegli našu reprezentaciju"
Vidi originalni članak

U nedjelju je održan ždrijeb kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine koje se igra u Francuskoj. U bubnju su ostale posljednje dvije reprezentacije, Hrvatska i Danska pa je samo bilo pitanje tko će igrati s Italijom i Bugarskom, odnosno Portugalom i Srbijom. 'Kockasti' su imali više sreće jer su dobili, naizgled, lakšu skupinu.

- Za većinu ozbiljnih Saveza bili smo nepoželjni jer nas smatraju kvalitetnom reprezentacijom, a Hrvati su pored nas skakali od sreće kada su otišli u grupu H, a izbjegli našu reprezentaciju - za Kurir je rekao Tomislav Karadžić, predsjednik Srpskog nogometnog saveza.

Hrvatska i Srbija igrali su u kvalifikacijama za SP, Hrvatska je izborila dodatne kvalifikacije, a Srbija je završila na 3. mjestu. U međusobnim utakmicama bilo je 2-0 za Hrvatsku u Zagrebu, a u Beogradu 1-1.

Idi na 24sata

Komentari 312

  • letavica 26.02.2014.

    Pa nije nogomet kao ubujanje nenaoružanog naroda.

  • Galeb i ja 26.02.2014.

    Pa Srbi su na 7-mu Bozju zapovijed "NE UKRADI" metnuli crtu kao da je nevazeca,a kaze se tko krade taj i laze pa eto sada.

  • Galeb i ja 26.02.2014.

    Dali je ovaj Karadzic uopce zdrav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare