To je to što me zanima!

Karanka: Osvojili smo tri boda na izrazito teškom gostovanju

Pomoćni trener Reala nije djelovao pretjerano zadovoljan nakon utakmice. Rekao je kako je zadovoljan pobjedom i osvojenim bodovima na jako teškom gostovanju...
Vidi originalni članak

Ako je netko prije utakmice pomislio da će nam ovo biti lagana utakmica, jako se prevario, rekao je nakon utakmice pomoćni trener Reala Aitor Karanka.

Mourinhov zamjenik na klupi prije utakmice djelovao je samouvjereno, mirno je sjedio na klupi i prvih nekoliko minuta, no kako je utakmica odmicala svome kraju bio je sve nervozniji i mogao se primijetiti veliki uzdah olakšenja nakon posljednjeg sučeva zvižduka.

- Dinamo je bio jako motiviran, njihovi su ih navijači nosili tijekom cijele utakmice. Uvijek ima iznenađenja gdje god da gostujete u Ligi prvaka, to natjecanje nikako nije lako osvojiti - priča Karanka.

Španjolac je zamijenio kažnjenog Mourinha koji se ispod šilterice skrivao u maksimirskoj loži. Iako nije želio otkriti svoje lice, jasno se moglo vidjeti da veliki Portugalac nije bio zadovoljan igrom svojih zvijezda. Karanka, pak, opravdanje traži u odličnom Dinamu. Čini se kako ih vide kao jaku domaćinsku momčad.

- Osvojili smo tri boda na jako teškom gostovanju. Moramo nastaviti putem kojim smo krenuli, rasti u formi i raditi sa ciljem da nastavimo pobjeđivati. Čim pobjeđujete lakše vam je raditi na treninzima. Nastavimo li ovako na kraju ćemo ubirati plodove svog rada  - zaključio je Karanka.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • braceseke 15.09.2011.

    Šta bi tek bilo daje Mourinho vodio Real 4-0

  • zuna94 15.09.2011.

    kao prvo cestitam Dinamu klub za koji navijam od drugog osnovne . i navijacu dok sam ziv , drugo nijemi jasno kako neko koje rodjeni Hrvat ili na bilo koji nacin povezan sa drzavom Hrvatskom moze bit protiv uspijesnosti jednog kluba te zemlje nebitno kojeg ili u ovom slucaju Dinama . . I zato porucujem svima koji nisu za jedinstvo i zajednicko podrzavanje nasih klubova da urednistvo 24 sata ne dozvoli njihove komentare na ovom zidu .... jer sve drugo potice na mrznju izmedju nas samih ...... naprijed svi nasi Klubovi ove godine Dinamo a do godine i Hajduk ....

  • chamil 15.09.2011.

    prvo, veliko hvala svim navijačima hajduka koji su pružili podršku plavima, zatim čestitke na dinamovoj odličnoj igri, a ljudi, ruki je htio sve najbolje, jbg ipak je to casilas i dovoljno je da nogica samo malo zadrhti i lopta više ne ide tamo di napadač želi..... sve u svemu, jedna dobra predstava i smao tako treba nastaviti dalje!!!!ajmoooooo plaviiiiiii!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare