To je to što me zanima!

Karim Benzema optužen je za otmicu agenta: Prestanite više

Afere oko francuskog napadača Karima Benzeme se vežu iz dana u dan. Sada su prema njemu iznesene teške optužbe koje ga terete za sudjelovanje u otmici čovjeka koji mu je navodno dužan 50 tisuća eura
Vidi originalni članak

Ime Karima Benzeme ponovno se pojavilo u središtu skandala koji nema apsolutno nikakve veze s nogometom!

Francuski Mediapart, medij poznat po razotkrivanju skandala poznatih Francuza objavio je u četvrtak informaciju o otmici Léa D'Souze, bivšeg Benzeminog predstavnika, a u sve su uplatni prijatelji i rođaci Realovog napadača.

Naime, u nedjelju 7. listopada je došlo do svađe, a nakon svega je D'Souza otet i nedopušteno zadržan. Idući dan je slučaj prijavio policiji u Nanterreu koja je pokrenula istragu. Tvrdi da je fizički napadnut, a razlog je novac koji je nestao još dok je radio za Benzemu.

On tvrdi da je otet jer su napadači uvjereni kako je ukrao 50 tisuća eura Benzemi koji ga je zadužio za određene poslove. Međutim, kaže i kako on taj novac nije uzeo nego mu je sve zaplijenjeno na carini kada se vraćao iz Maroka.

Iako se Karim Benzema ne spominje kao jedan od otmičara, pojedini izvori tvrde kako je u sve ipak uključen. Spominje se i verzija u kojoj su osobe koje se sumnjiče za napad iste noći posjetili Benzemu u jednom pariškom hotelu.

Ovo je drugi veliki skandal u kojem se Realov napadač našao, nakon što je sudjelovao u ucjenjivanjuu bivšeg suigrača iz reprezentacije Valbuene snimkom seksa. I tada su glavni krivci bili ljudi bliski Benzemi, a Karim je navodno bio samo posrednik između njih i igrača.

Ubrzo se oglasio i Benzema koji je kratkom porukom na Twitteru poručio što misli o svemu. Poručio je: Jeste li ovaj svijet ozbiljan? #Prestanite #pustitemenamiru.

Još će se puno pričati o ovom slučaju i iz dana u dan pojavljivati nove informacije koje će ili potvrditi njegovu umiješanost ili je opovrgnuti. Za sada je sigurno samo jedno - Karim Benzema je trebao malo pomnije birati društvo...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sljuk 22.10.2018.

    Krv nije voda :)

  • Kranksvester 19.10.2018.

    "Jeste li ovaj svijet ozbiljan?" .. ovo ili ste doslovno prepisali članak sa srpskih portala pa se niste ni potrudili prebaciti sve sa srpskog na hrvatski ili je veoma loš google translate

  • realan902 19.10.2018.

    Svaki dan neka nova afera,nadam se samo da ovo nece negativno utjecat na njegove golove u ovoj sezoni

Komentiraj...
Vidi sve komentare