To je to što me zanima!

Doletjeli smo na cugu: Posada iz Istre završila u vinogradu...

Utrka nije prošla bez ozljeda. Naime, jedan se vozač zabio u rasvjetni stup, a po njega je došlo vozilo Hitne pomoći, koje ga je odvezlo u bolnicu. Suvozač je iz sudara izašao neozlijeđen
Vidi originalni članak

U organizaciji autokluba INA delta Zagreb u Karlovcu i Karlovačkoj županiji ovog se vikenda održava prvi Quattro River Rally, međunarodno zonsko prvenstvo i prvenstvo Republike Hrvatske u reliju.

Pogledajte video: Nevera "Pink Wing"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ruta Kupa vozila se od Banjskog sela do Gornjeg Bukovlja, a gledatelji su mogli vidjet pregršt izletavanja, ali i sjajne kontrole automobila. 

Ipak, utrka nije prošla bez ozljeda. Naime, jedan se vozač zabio u rasvjetni stup, a po njega je došlo vozilo Hitne pomoći, koje ga je odvezlo u bolnicu. Suvozač je iz sudara izašao neozlijeđen.

- Događaj se zbio kod vatrogasnog doma Gornje Bukovlje, ali je prije toga vozaču puknula guma 200-tinjak metara prije samog sudara - otkriva naša čitateljica.

Neki su, poput, posade Prorace tima (Marko Uzilo i Mario Poropat) iz Istre sletjeli sa staze i završili u vinogradu, a onda pozirali na svojoj jurilici.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Linz 27.03.2022.

    Ove rasvjetne stupove postavlja tko kako hoće i gdje hoće, pa ovo je katastrofa ljudi moji !!!

  • kojajeura 27.03.2022.

    Ima ona, ja rucnu, ne radi, ja noznu, ne radi, ja u trafiku, radi

  • Mico_123 27.03.2022.

    jbg bandera se nije htjela maknuti.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare