To je to što me zanima!

Karlović igra prvi: Vrijeme je za naplatu nekih dugova

LOV NA NOVO FINALE: Hrvatska je pobijedila u 11 od zadnjih 12 susreta kod kuće. Div otvara polufinale Davis Cupa protiv Češke u 14 sati...
Vidi originalni članak

Ivo je zadovoljan što igra prvi pa sam zadovoljan i ja. Jer to znači da je želio da tako bude. Svi su pojedinačni meučevi otvoreni, ali želja nam je da nakon prvog dana vodimo 2-0, rekao je izbornik Goran Prpić nakon ždrijeba polufinala Davis Cupa Svjetske skupine u hotelu Dijamant. Porečki gradonačelnik Edi Štifanić izvukao je ceduljicu na kojoj je pisalo Radek Štepanek. Div će tako u 14 sati otvoriti polufinale Svjetske skupine u Poreču.
- Istina, gubimo 2-0 protiv Radeka, ali zadnji smo put igrali prije četiri godine. Njegova igra je neugodna za mene, ali se nadam da ću pronaći odgovor i uzvratiti mu za poraze - rekao je Div, četvrtfinalist Wimbledona. Marin Čilić igrat će s Tomasom Berdychom protiv kojeg nema službenih mečeva na Touru.
- Tomas je bio među deset najboljih na ATP listi, što dovoljno govori. Normalno da je veći pritisak na nama, ali to ćemo nastojati iskoristiti u pozitivnom smislu. Nije lako, ali svi mi volimo igrati velike mečeve - rekao je 15. tenisač svijeta.
Češki tenisači vjeruju u pobjedu, prolaz u finale...
- Nije važno tko igra prvi, najvažnije je da se osvoje tri boda. Jako respektiramo Hrvatsku, ali nećemo na terenu - rekao je prvi češki reket Štepanek.
Susret Hrvatska - Češka igra se u porečkoj dvorani Žatika na zemljanoj podlozi. Karata u prodaji još ima, cijena kompleta za tri dana je 350 kuna. Iz Češke dolazi 800 navijača.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • rodbina 18.09.2009.

    hahahahaha,daj čovječe,šta stvarno ima onih bisera koji govore da se igra u opatiji,hahahahaha.

  • COLE_VU 18.09.2009.

    @boys issss omg koji si ti tenkre.pod 1.neigra se u opatiji nego porecu,pod broj 2.dvorana je krcata i pod broj 3.nemoj se sramotit ovakvim glupim komentarima nego se okani interneta i prihvati se knjige dijete

  • boys 18.09.2009.

    zašto uopče igramo u opatiji,dvorana je polu prazna a polufinale je i ono malo ljudi što ima su čehi. Trebalo se u splitu igrat

Komentiraj...
Vidi sve komentare