To je to što me zanima!

Karlović ismijao Rogera: Fed zabunom uzeo ženine tenisice

Hrvatski tenisač Ivo Karlović ispao je u 1. kolu Australian Opena od malo poznatog američkog igrača Tima Smyczeka. Zato ima vremena za smišljanje dobrih šala...
Vidi originalni članak

Roger Federer "mete" svoje protivnike na Australian Openu. No hrvatski tenisač Ivo Karlović "pomeo" je velikog Švicarca samo jednom rečenicom.

- Izgleda da je Roger zabunom uzeo Mirkine tenisice - napisao je Ivo na svom Twitteru ismijavši tenisice koje nosi Federer.

U samo par sati Karlovićev komentar se proširio i dobio odgovore i pohvale. Uspio je Ivo ono što na Australian Openu dosad nikome nije - uzdrmao je Rogera jednim udarcem. 

Švicarac igra u crno-ružičastim tenisicama, a Mirka, kako ju nazvao Ivo,  je Federerova supruga Miroslava, nekadašnja švicarska tenisačica rođena u Slovačkoj. 

Trenutno drugi tenisač svijeta slavio je protiv Milosa Raonica 6-4, 7-6, 6-2 te izborio 35. uzastopno četvrtfinale na Grand Slamu u kojem će igrati protiv Tsonge.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • johnny1966 22.01.2013.

    Ivo, daj pogledaj usput i bekend od Federera! A kaj se tenisica tiće, ti u takvima ne znaš ni hodati! Odi čistiti snijeg sa krovova.

  • Vlad 22.01.2013.

    Ipak si trebao u odbojku, ili košarku, ili biti najviši đokej na svijetu. Taj konj bi imao 6 nogu:)

  • JoelDrake 22.01.2013.

    e moj karlo ismijavat druge a tebe symczek riješio, aj reket o klin i ostavi se društvenih mreža za ruganje drugima

Komentiraj...
Vidi sve komentare