To je to što me zanima!

Karolina Šprem ispustila četvrto finale u karijeri

Varaždinska tenisačica izgubila je nakon 160 minuta u polufinalu Budimpešte. Iako je povela 3-0, “okrenula” ju je Slovenka Andreja Klepač
Vidi originalni članak

Andreja Klepač pobijedila je 6-2, 4-6, 6-4 Karolinu Šprem u polufinalu WTA turnira u Budimpešti. Slovenka je “okrenula” hrvatsku tenisačicu, Šprem je propustila visokih 3-0 u trećem setu...
Čak 160 minuta trajala je “bitka” za finale. Kod 5-4, kada je 135. tenisačica svijeta servirala za meč, imala je Varaždinka nekoliko prilika za povratak u meč, međutim, nije izdržala.
- Igrala sam jednom protiv Karoline i lako sam izgubila. Jako sam se dobro pripremila za meč protiv hrvatske tenisačice jer je impresivno igrala u Budimpešti - izjavila je poslije meča Klepač.
Karolina je jako loše servirala u trećem setu i to joj je odnijelo meč (45% - 74%). Šprem, koja je 329. na svijetu, napredovat će na novoj WTA listi jer je polufinalom u Budimpešti inkasirala novih 65 bodova. Za njezin osmi polufinale na Touru zaradila je 7730 dolara.
Bez obzira na poraz, ovo je najveći rezultat za Karolinu Šprem od rujna 2005. godine, kada je igrala finale Kolkate.
Zbog ozljede lakta nije igrala deset mjeseci te se vratila početkom travnja. Već u Amelia Islandu pobijedila je Top 10 tenisačicu Danielu Hantuchovu. Od kraja prošle godine ponovno surađuje s novim-starim trenerom Sašom Hiršzonom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare