To je to što me zanima!

Kasper Hvidt: Kad smo izgubili od Hrvatske, jako smo se napili

Danska je u četvrtfinalu Olimpijskih igara izgubila od Balića i ekipe. Hvidt piše kako su svi bili silno tužni, a izbornik Ulrik Wilbek im je dopustio da se odu 'opustiti'...
Vidi originalni članak

Legendarni danski golman Kasper Hvidt napisao je knjigu 'Ispod neba, između vratnica'. Kontroverzna knjiga puna je 'sočnih' detalja, a Hrvatima će jedan dio knjige biti posebno zanimljiv. 

Radi se o Olimpijskim igrama iz 2008. godine. Danska je u četvrtfinalu izgubila od Balića i ekipe, a Hvidt piše kako su svi bili silno tužni. Izbornik Ulrik Wilbek im je dopustio da se odu 'opustiti'. 'Ubili' su se u alkoholu, a neki su završili i u bolnici, vjerojatno na ispumpavanju želuca, dečki su malo pretjerali, pogotovo Mikkel Hansen.

Hvidt je iste godine, ali nešto ranije, na Europskom prvenstvu bio proglašen za najboljeg golmana na turniru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vedran_zgb 17.11.2010.

    Rukometaši su poznati da piju koliko ide i onda još malo...imao sam priliku pit jednom cijeli dan s jednim bivšim našim reprezentativcem i mogu sve potvrdit...nogometaši su amateri za njih, curice...ali zarađuju puno više :)

  • Prince Vegeta 15.11.2010.

    radim kao konobar i jednom sam imo priliku poslužit 5-oricu rokometaša.. nezz koji klub.. svi oko 100 kila i napravili su mi promet za cijeli tjedan :))) jer ih stvarno teško može lupit alkohol kad ih pogledate koliki su... a ako su ovi išli na ispumpavanje onda stvarno ufff.. mogu si samo misliti koliko su litara alkohola ispili

Komentiraj...
Vidi sve komentare