To je to što me zanima!

Kasun utjeruje dug od 'mrava': Moj odvjetnik je već spreman

'KK Zagreb ukupno mi je dužan 637.000 €. Strpljivo sam čekao da mi se uplati dug, ali zasad ništa. Polako gubim strpljenje jer mi se nitko iz kluba ne javlja na telefon'
Vidi originalni članak

Hrvatski košarkaš Mario Kasun vratio se u domovinu, no ne kako bi se ponovo okušao u domaćoj košarci nakon raskida ugovora s Montepaschi Sienom, već kako bi razriješio nesređene poslove s bivšim klubom KK Zagreb.

Naime, od 'mrava' potražuje isplatu nepodmirenog iznosa, koji mu je ugovorom bio zajamčen.

- KK Zagreb ukupno mi je dužan 637.000 eura. Predsjednik Zagreba Davor Jelavić i dopredsjednik i Tomislav Karamarko pričali su mi kako imaju novca i kako će sve biti riješeno kako je dogovoreno. Nikoga nisam prisiljavao da mi ponudi toliko novca - rekao je Kasun za T-portal te dodao kako više neće imati razumijevanja:

- Osvojili smo dva trofeja i otkad sam u ljeto 2012. otišao iz kluba strpljivo sam čekao da mi se uplati dug, ali zasad ništa. Polako gubim strpljenje jer mi se nitko iz kluba ne javlja na telefon. Znam da je u Hrvatskoj situacija teška, ne želim se povlačiti po sudovima, ali ako se nešto ubrzo ne riješi bit ću na to prisiljen. Moj odvjetnik je već spreman.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Ahilej 05.04.2013.

    Kockoglavi Karamarko mu je obeća možeš se samo nasmijat. Inače Kasun je ima 500.000 eura po sezoni Karamarko i svita mu obećali kad su crpili državne novce iz državnih tvrtki ali ih je kriza sve sjebala zato moj Kasun žali se upravi vodovoda.A realno za tebe bi da 120.000 eura i nište više pa nije barcelona luda što te otpustila a i ovi Karamarkovi se ponašali poput Ive Sanadera kad nije njihov novac što bi reka Matan evo ti kume Keko pa drži..

  • jure_zd 04.04.2013.

    vidija bi tebe da ti neko obeca 1, 000 000 za neki posa i kad ga napraviš on kaže stari može li ipak pola? cudo kako ljudi razmišljaju...ugovor je dogovor dviju strana na koji su obe strane pristale i on se mora poštovati

  • jure_zd 04.04.2013.

    sam je reka nije on kriv što su mu toliko ponudili....ugovor se mora poštovati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare