To je to što me zanima!

Katalonci pišu: Pep i City nude Luki priliku za 'zlatnu mirovinu'

Pep slaže posljednju slagalicu do kraja ugovora 2023. godine, a City bi za to trebao dovesti još neka pojačanja. Kako prenosi katalonski El Nacional, opet bi mogli gledati kapetana hrvatske reprezentacije u Premiershipu
Vidi originalni članak

Nekoliko pojačanja za City? Ma, kad je to bio problem! Pep Guardiola u lovu je na trofeje u ovoj sezoni, ali već kuje planove za sljedeću te je u njima i nogometaš Reala, Luka Modrić (36)!

LEGENDA DANAS SLAVI Luka, sretan ti rođendan: Ma ne brini, kapetane, Hrvatska ima lijepu nogometnu budućnost...

Mnogo se spominje gdje će igračke dane u smiraj karijere provesti kapetan hrvatske nogometne reprezentacije koji s 'kraljevima' ima ugovor do lipnja iduće godine. Postavljalo se pitanje hoće li uopće Luka tražiti novi klub prije Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru na zimu 2022. godine (nadamo se da će se Hrvatska kvalificirati), a sad se u sve navodno upliće i City.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako odbiti u tim godinama odigrati možda i posljednju sezonu u dresu 'građana' koji će napadati naslove na svim frontovima i pod vodstvom karizmatičnog stratega? Na to će pitanje vjerojatno odgovor morati dati sam kapetan hrvatske nogometne reprezentacija. Jer Pep pojačanja uvijek treba.

A sad je odlučio da želi plemenitog veznjaka koji će balansirati momčad, a prema pisanju katalonskog El Nacionala, upravo je Luka prvi izbor. A imaju 'građani' i posebnu ponudu za Luku. Spominjalo se da bi Modrić mogao završiti karijeru u nekom od klubova MLS-a, a upravo bi mu to omogućila momčad s Etihada.

LUKIN ŽIVOT U 17 KVADRATA Živio je od 23 kune dnevno. Kad sam mu rekao da ode trenirati, odgovorio je: Moram pitati tatu

Dio ugovora proveo bi u Manchester Cityju, a onda bi ga poslali u svoj MLS klub, New York City gdje bi mogao završiti karijeru. Zasad su sve samo priče, ali ovakvo rješenje situacije zvuči interesantno.

USKORO GLEDAJTE I LIVE PRIJENOS DUGOOČEKIVANOG MEČA VASO vs. CROATA: 

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • lukak2130 11.09.2021.

    Gdje mogu kupiti dres Manchester Citya kod nas?

  • 11.09.2021.

    Modrič nakon godina treniranja u realu ipak svaki dan pali navigaciju kad na trening ide

  • KLM0810 10.09.2021.

    :)))))))))))))) City zna za salu nema dalje, čikicu dovesti u tu masineriju, eeeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare