To je to što me zanima!

Katastrofa Cibone u Litvi: Izgubili s 28 koševa razlike

Košarkaši Cibone nastavljaju svoj gubitnički hod u Euroligi, pa su tako u 5. kolu upisali i peti poraz. I teško je poraz odzvonio, Lietuvos Rytas je pobijedio 90-62
Vidi originalni članak

Prije početka natjecanja Lietuvos Rytas i Cholet su okarakterizirani kao jedini klubovi u skupini s kojima se Cibona može nositi. No, prošlog je tjedna francuski Cholet slavio prilično uvjerljivo u Zagrebu, a ove srijede Cibona nije imala nikakve šanse kod litavskoga prvaka, koji je tako protiv hrvatske momčadi došao do premijernog slavlja u ovosezonskom ciklusu Eurolige. Završilo je 90-62.

Donekle se ravnopravnom Cibona pokazala tek u drugoj četvrtini koju je i dobila 19-17, ali bilo je tih 10 minuta premalo da se Litvu napusti časna obraza. Primjerice, u trećoj dionici je hrvatska momčad potpuno stala, pa je upisala minus od 14 koševa u tom periodu (23-9).

Zabilježimo i da je za Lietuvos Rytas debitirao nekada najbolji organizator igre u Europi - Šarunas Jasikevičius. No, on nije bio Cibonin problem, odigrao je samo pet minuta bez koša.

Najbolji su kod pobjednika bili Khalid El-Amin sa 19 koševa i pet asistencija, dok je Gecevičius dodao 17 koševa. Kod Cibone je tradicionalno strijelce predvodio Bojan Bogdanović s 19 koševa, dok je Goran Vrbanc dodao 15.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • viškovo 18.11.2010.

    čisti dokaz kako loše procjene uprave može uništiti klub i kako je nekada moćan i respektirani klub postao kanta za napucavanje...

  • joc 17.11.2010.

    Ma ni LeBron im nemre pomoć..........

  • user_51510 17.11.2010.

    Heja, heja Cibosi lol bit ce bolje sljedece sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare