To je to što me zanima!

Katastrofa za Mađare: Ostali bez najboljeg igrača zbog loma

Ono zbog čega će se Mađari dodatno gristi, jest da se ozljeda (lom prsta šake) dogodila na utakmici protiv Novog Zelanda, amatera protiv kojih (i sličnih) jedino morate paziti da se ne ozlijedite
Vidi originalni članak

Svjetsko vaterpolsko prvenstvo tek je počelo, tek se treba zahuktati, a mađarske redove pogodila je vijest vrlo teškog, bolnog karaktera. Zapravo, ona koju bi hrvatski susjedi sigurno posljednju htjeli čuti.

LOREN PROTIV ELVISA Fatović: Nisam štedio tatu, a tko zna koji put mi je čestitao

Do kraja SP-a, naime, ostali su bez Denesa Varge, kapetana, vođe, najboljeg igrača, igrača prevage. Produžene trenerske ruke, jednostavno onog koji sve oko sebe čini boljima i koji u pravilu u najvažnijim utakmicama sve uzima na sebe.

Nema zamjene

Ono zbog čega će se Mađari dodatno gristi, jest da se ozljeda (lom prsta šake) dogodila na utakmici protiv Novog Zelanda, amatera protiv kojih (i sličnih) jedino morate paziti da se ne ozlijedite. Varga je bio te nesreće da ga je neoprezno udario protivnički igrač.

- Ne očekujemo da se vrati do kraja turnira, ali ostat će u reprezentaciji - pomirio se s realnošću izbornik Tamas Märcz.

Dodatan udarac za njega donose i FINA-ina pravila prema kojima se ozlijeđeni igrači ne mogu mijenjati dok traje turnir, stoga će Mađarska do kraja, ne dogodi li se medicinsko čudo i Varga se oporavi, igrati s 12 igrača.

Već bismo u srijedu trebali doznati koliko je ovo pogodilo Mađare jer slijedi im derbi skupine sa Španjolskom. Ne znamo hoće li, ali bookmakeri će dobro razmisliti o osježavanju tečajnog tržišta na kojem su trostruki svjetski prvaci drugi favoriti za zlato. Iza Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • asterblistoc_1 16.07.2019.

    Koji si ti hejter ... prvo tatini sinovi pa sad ovo ... što komentiraš sport koji organski ne podnosiš

  • 16.07.2019.

    Koga briga..madjari iskasapljeni, cg standardno losa, srbi bez 10 igraca...to sve cak i ja koji organski ne podnosim vaterpolo znam, organizirat na trgu odma docek za 100 ljudi odma !

Komentiraj...
Vidi sve komentare