To je to što me zanima!

Katić zabio, Brugge Ivana Leke u kupu je šokirao drugoligaš...

Oostende je bio bolji od Hoogstratena u gostima 3-1, a zadnji gol za goste djelo je bivšeg Hajdukovog i Osijekovog stopera Gorana Milovića. Jakov Filipović zabio je za Lokeren
Vidi originalni članak

Nikola Katić bio je strijelac u visokoj pobjedi Glasgow Rangersa nad Ayrom u četvrtfinalu Betfred cupa. Nekadašnji stoper Slaven Belupa načeo je goste golom u 16. minuti na asistenciju Middletona, a nakon toga je momčad Stevena Gerrarda zabila još tri gola za konačnih 4-0.

Katić je igrao svih 90 minuta dok Borne Barišića nije bilo u konkurenciji. Njegov suigrač u Osijeku, Eros Grezda ušao je u 53. umjesto Morelosa i uspio tek dobiti žuti karton.

Celtic je slavio kod St. Johnstonea 1-0 u istom natjecanju, Benković nije bio u zapisniku ove utakmice.

Pivarić nije ulazio u igru u pobjedi kijevskog Dinama kod Mariupola u zaostaloj utakmici 4. kola ukrajinskog prvenstva. Dinamo je tom pobjedom došao na četiri boda zaostatka za vodećim Šahtarom nakon devet odigranih utakmica.

Filip Uremović igrao je 120 minuta u pobjedi Rubina kod Himkija u šesnaestini finala Kupa. Rubin je prošao golom Rjazanceva u 97. minuti.

U Belgiji se igrala šesnaestina finala Kupa, a šokantno ispadanje doživio je aktualni prvak Club Brugge hrvatskog trenera Ivana Leke. Oni su izgubili kod drugoligaša Deinzea 0-2. Matej Mitrović nije ulazio u igru kod gostiju, dok su Letica i Tomečak ostali u civilu.

Lokeren je s visokih 5-2 slavio kod Charleroia, a jedan od golova za goste postigao je bivši Interov branič Jakov Filipović. Odigrao je pritom cijelu utakmicu.

Oostende je bio bolji od Hoogstratena u gostima 3-1, a zadnji gol za goste djelo je bivšeg Hajdukovog i Osijekovog stopera Gorana Milovića koji je odradio punu minutažu u dresu Oostendea.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare