To je to što me zanima!

Kauboji su u Poljskoj: Mi smo Hrvatska i očekujte pobjede...

Dosta je nas načetih, ali kad istrčite na parket sve zaboravite. Mi znamo tko smo i za koga igramo. Cilj je prenijeti četiri boda u drugi krug, rekao je Domagoj Duvnjak
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija sletjela je u Poljsku koja je domaćin Europskog prvenstva od 15. do 31. siječnja. 

Željko Babić na Euro je poveo 17 igrača, a dan prije puta otpala su dvojica, Filip Ivić i Šime Ivić. Hrvatska otvara Euro u petak protiv Bjelorusije. Nadamo se u puno boljem izdanju od one katastrofe protiv Slovenije.

- Izvukli smo pouku iz tog poraza. To se više ne smije dogoditi. Mi smo Hrvatska i od nas se očekuju pobjede. Tako ćemo se postaviti - rekao je Domagoj Duvnjak, koji je na pripremama dobio poštedu jer je stigao s ozljedom skočnog zgloba.

- Dosta je nas načetih, ali kad istrčite na parket, sve zaboravite. Mi znamo tko smo i za koga igramo. Cilj je prenijeti četiri boda u drugi krug - dodao je Duvnjak.

U skupini B još nas čekaju Norveška i Island.

- Bjelorusija je brza i dinamična, igra obranu 6-0 i 5-1 koja se pretvara u 3-3. Prva je uvijek teška, ali Bjelorusija je ipak ispod Norveške i Islanda - kaže Željko Babić.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • daljinac 14.01.2016.

    Već su se proglasili prvacima, prije početka prvenstva ? Malo više skromnosti ne bi bilo loše !

  • elpapito93 14.01.2016.

    reprezentacija se pomladuje... prije ili kasnije dode vrijeme za to ... treba samo ginuti na terenu i ja sam zadovoljan! Iznad svih Hrvatska!!!

  • Mario Bosnjak 14.01.2016.

    , da su sa centra pucali svaki napad dali bi jedan gol al 20 min bez gola?

Komentiraj...
Vidi sve komentare