To je to što me zanima!

'Kauboji' trenirali u Osijeku, Rak u repki nakon 15 godina...

Hrvatska rukometna reprezentacija u ponedjeljak je stigla u Osijek, a u utorak je odradila trening koji je zatvoren za javnost. 'Kauboji' se pripremaju za dvije utakmice europskih kvalifikacija sa Srbijom
Vidi originalni članak

Lino Červar vodio je trening hrvatske rukometne reprezentacije u Osijeku. 'Kauboji' su u Osijek stigli u ponedjeljak, a u utorak su odradili trening.

U reprezentaciju se nakon 15 godina vratio proslavljeni kondicijski trener Miljenko Rak koji je s našim rukometašima radio 2003. kada je Hrvatska uzela zlato na Svjetskom prvenstvu u Portugalu te 2004. na Olimpijskim igrama u Ateni. Također, novi pomoćni trener u reprezentaciji postao je Silvio Ivandija, a Davor Dominiković odlučio se posvetiti samo treniranju Sesveta.

Trening u Osijeku bio je zatvoren za javnost.

Pogledajte fotogaleriju:

Rukometaši već u srijedu odlaze u Srbiju gdje će u Beogradu igrati protiv tamošnje reprezentacije u utakmici kvalifikacija za Euro. Utakmica je na rasporedu u četvrtak od 18 sati, a u nedjelju isti takmaci igraju u Zadru od 20:30. 

Podsjetimo, Hrvatska je u skupini sa Švicarskom, Srbijom i Belgijom i na čelu je grupe sa maksimalna četiri boda. Srbija je posljednjeplasirana sa jednim osvojenim bodom.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Bezimen@ 09.04.2019.

    2004. su bile OI, a Dominikovic je izbornik juniorske reprezentacije ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare