To je to što me zanima!

Kazim Kazim: Englezi su me molili da dobijemo

Englez po rođenju, ali turski reprezentativac Kazim Kazim rekao je da su ga Englezi zvali prije utakmice sa željom da izbace Hrvate u četvrtfinalu
Vidi originalni članak

Naturalizirani Turčin Kazim Kazim, pravim imenom Colin Richards, ispričao je kakve je sve pozive primao prije susreta s Hrvatskom u četvrtfinalu Eura.
- Prije utakmice s Hrvatskom sam primio mnogo poziva, mnogo poruka, a sve su imale isti karakter. Englezi su žarko željeli da pobijedimo Hrvatsku jer su još uvijek jako bijesni što su ih oni izbacili u kvalifikacijama. Valjda su sada mirni - rekao je Kazim Kazim, inače rođen u engleskom Leytonstoneu.
- I meni je drago što smo mogli, uz naše osobno ogromno zadovoljstvo, barem malo usrećiti Engleze. A, sada je pred nama vrlo slična utakmica iz engleske perspektive. Znamo kako se nikada nisu voljeli oni i Nijemci i jasno mi je kako će opet navijati za nas. Nitko sretniji od mene ako im opet priuštimo sličan scenarij - rekao je Kazim Kazim. 
Hrvatska je u petak ispala od Turske nakon izvođenja penala. Hrvatska je povela golom Ivana Klasnića u 119. minuti, ali su Turci izjednačili doslovce u zadnjim trenucima utakmice. Nažalost, lutrija jedanaesteraca je otišla na stranu momčadi Fatiha Terima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sasapref 23.06.2008.

    Rusija-Turska FINALE a prvak RUSIJA lagano 3-0

  • mini me 23.06.2008.

    nevjerovatno kako su ti turci bahati u svojim izjavama (najviše su bili prije tekme turska-hrvatska) i zato mi je još više žao što ih nismo sprašili..

  • monyrocks 22.06.2008.

    ako budete imali onakve sreće sa Njemcima...i ako vas Njemci ne pobijede...ja ću se ubit

Komentiraj...
Vidi sve komentare