To je to što me zanima!

Kazna 'bilima': Caktašu dvije utakmice, 80 tisuća zbog baklji

U 77. minuti derbija na Poljudu je Mijo Caktaš dobio crveni karton zbog udaranja Ivana Šunjića, a dvadesetak minuta prije toga Torcida je imala bakljadu. Kazne za oba događaja stigle su na poljudsku adresu
Vidi originalni članak

Disciplinska komisija HNS-a odredila je kaznu za događaje na derbiju. Hajduk je zbog Torcidine bakljade protiv Dinama kažnjen s 80 tisuća kuna, dok je Mijo Caktaš zbog direktnog crvenog kartona dobio dvije utakmice suspenzije i kaznu od pet tisuća kuna.

Pred hajdukom je turbulentna završnica sezone u kojoj im svaka pobjeda znači korak bliže Europi. U sljedeće dvije utakmice igraju protiv Osijeka kod kuće i Lokomotive u Kranjčevićevoj te bi te dvije utakmice uvelike mogle odrediti put 'bilih' - u Europu ili razočarenje. 

U te će dvije utakmice biti bez kažnjenog Caktaša, ali i bez kapetana Josipa Juranovića koji je zbog ozljede zamijenjen u poluvremenu utakmice s Dinamom. On bi mogao propustiti i koju utakmicu više od Caktaša pa će 'bili' u sljedećim susretima biti na pravom 'ispitu zrelosti'.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • hyndaii 05.04.2019.

    Bravo HNS.Samo po đepu a oni neka skupljaju članarinu za zadrugu.Svake godine sve manje.A blagajna kod Šukija sve punija.

  • dadomatos 05.04.2019.

    Toliko su protiv Šukera a Šuker trlja ruke dok igra Hajduk,ko tu koga hebe pa torcida pomaže Šukeru i HNS-u u financijama!

  • dex28 05.04.2019.

    Hahaha dvije utakmice zabrane bravo hns mozete radit sta hocete ali HZV

Komentiraj...
Vidi sve komentare