To je to što me zanima!

"Kažnjenička bojna Hajduka" počela je s treninzima u Splitu

U petak su s treninzima započeli igrači koji rješavaju svoj status i u razdoblju dok rijese status trenirat će odvojeno od prve momčadi, rekao je glasnogovornik Hajduka
Vidi originalni članak

S treninzima je u petak započela 'kažnjenička bojna Hajduka', skupina igrača kojima je iz razno raznih razloga onemogućeno da treniraju s prvom momčadi. Jučer su se treneru Zdenku Adamoviću odazvali Ljubo Miličević, Nikola Sarić, Steven Luštica, Josip Barišić, Hrvoje Vejić, Marijan Buljat, Ante Režić, Goran Jozinović i Mario Tičinović. Od sutra će im se priključiti i Dinko Trebotić, a od ponedjeljka Danijel Subašić i Marin Tomasov.

''Kažnjenička bojna'' jutros se okupila na stadionu NK Dalmatinac, odnedavno pomoćnom terenu Hajduka, nakon čega su pod vodstvom trenera Adamovića odradili desetak kilometara trčanja po Marjanu.

- Radili smo ono što je uobičajeno za prve dane priprema, malo trčanja, potom promjena smjera, ubrzanja... Ništa posebno - kazao je Adamović, koji ne očekuje bilo kakve probleme i iskazivanje nezadovoljstva igrača.

- Svi mi radimo svoj posao.

Iz Hajduka su preko glasnogovornika Ante Bilića kratko poručili

- Jutros su s treninzima započeli igrači koji rješavaju svoj status i u razdoblju dok riješe status trenirat će odvojeno od prve momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Peruzzi 13.01.2012.

    Jaooo, sva ljetnja pojačanja su otišla kvragu...:/

  • user_89305 13.01.2012.

    ne razumjem zašto su otpisali Tomasova, po meni je on jedan od boljih igrača bio ovu polusezonu...stvarno mi ga je žao... jedino ako nije htio pristat na manju plaću, onda nek ode... igrači trebaju igrat sa srcem a ne gledat kako će što više para stavit sebi u džep.... žalosno je sve to...

  • user_60176 13.01.2012.

    Mislim da bi trebali organizirat utakmicu ove kažnjeničke i sadašnje postave Hajduka,pa da se vidi di tko stoji,a i koja je bolja..mislim ipak ova kažnjenička ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare