To je to što me zanima!

Kći holivudske zvijezde igra za našu nogometnu reprezentaciju

David Paymer posjetio je Hrvatsku i gostovao na prijateljskoj utakmici sa Slovakinjama u Zagrebu. Ne, nije došao promovirati film nego podržati kćer koja igra za našu nogometnu reprezentaciju!
Vidi originalni članak

Poznati američki glumac i holivudska zvijezda David Paymer, koji je glumio u brojnim filmovima i serijama u Americi, ali i bio nominiran za Oscara 1993. godine, jučer je posjetio Zagreb. Zašto je slavni američki glumac, najpoznatiji po ulogama u "Oceanovih 13" i "Odvuci me u pakao", bio u glavnom gradu Hrvatske i pritom se slikao s dresom hrvatske nogometne reprezentacije?

Ne, nije došao snimati u Hrvatskoj ili promovirati novi film. U ovom slučaju se čak ni ne radi o njemu nego o njegovoj kćeri! Naime, njegova kćer Emily Paymer igra za hrvatsku žensku nogometnu reprezentaciju, a pravo nastupa stekla je porijeklom. Emily, naime, hrvatske korijene vuče s majčine strane.

Pet godina je kapetanica Santa Monica United FC-a, a u subotu je odigrala prvu utakmicu u dresu naše reprezentacije.

- Prvi put u ovom dresu. Tako sam uzbuđena zbog svoje prve internacionalne utakmice i ponosna što nosim ovaj dres - napisala je Emily na Instagramu navevši kako je posjetila zemlju odakle vuče korijene.

- Jako naporno sam radila za trenutke kao što su ovi. Sumnjajte u mene sada! Imala sam nevjerojatno iskustvo i unaprijed sam zahvalna (za ono što će se dogoditi). Hvala! - napisala je Emily.

Emily želimo puno sreće i uspjeha u daljnoj karijeri i da nas uveseljava u dresu naše ženske nogometne reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • zoki_bijela 30.11.2016.

    Cuj kako Hrvatica...njezina mama i Karamarkova mama su dvije zene

  • Igor Petak 30.11.2016.

    Mi imamo žensku nogometnu reprezentaciju?

  • It's kišing 30.11.2016.

    Na ovoj slici u našem dresu na igralištu izgleda kao da joj se baš i ne da igrati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare