To je to što me zanima!

Kopić ponovno zaustavio Keka, branitelj titule kiksao treći put!

Nogometaši Slaven Belupa i Rijeke odigrali su 1-1 u 10. kolu HNL-a u Koprivnici. Dinamo tako pobjedom nad Istrom može pobjeći bijelima čak šest bodova. Peti je to remi u zadnjih šest gostovanja Rijeke kod Slavena
Vidi originalni članak

Slaven Belupo ponovno je pomrsio planove Rijeci. Na mjestu gdje su bijeli prije četiri mjeseca praktički potvrdili naslov prvaka pobjedom 2-0, ovaj put "farmaceuti" su došli do velikog boda odigravši 1-1 u 30. međusobnom ogledu dvaju sastava u Koprivnici, nakon kojeg je omjer golova momčadi - 30-30.

Nastavak je to odličnih rezultata momčadi Željka Kopića protiv sastava Matjaža Keka. Četvrti put u posljednjih pet utakmica u Podravini remizirao je s Riječanima pritom ostvarivši pobjedu kojom ih je izbacio iz Kupa, a Koprivničani su prije toga odigrali još dvaput 1-1. Jasno je, dakle, Rijeci Slaven nikako ne leži.

Antun Marković bio je jedan od najistaknutijih pojedinaca Slavenove momčadi. Prvo je skidao čuda u prvom dijelu nakon udaraca Hebera i Župarića. Zaposlen je bio i njegov kolega na drugoj strani Andrej Prskalo, kojemu su probleme radili odlični Pero Pejić i Selim Bouadla.

Na odmor se ipak otišlo s 0-0, no nastavak je konačno ponudio uzbuđenja. Nakon šanse Vedrana Purića u 50. minuti, Rijeka je - ni kriva ni dužna - došla do gola. Pogodio je u 59. minuti bivši "farmaceut" Heber nakon što je lopta prošla kroz ruke dotad odličnom Markoviću. Nije to, međutim, nikako bio kraj utakmice.

Slaven je svim silama tražio izjednačenje i najavio ga je šansom Kopićeva džokera. Tribine Gradskog stadiona živnule su u 78. minuti kad je mladi stoper Vinko Međimorec zabio prvijenac za Belupo. Bilo je do kraja još problema za Riječane, Kendeš je imao volej u 80. za potpuni preokret, no nije pogodio. Baš kao ni Maxwell Acosty koji je izazvao Kekov bijes nakon promašenog zicera u 93.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Goldy1987 24.09.2017.

    Svi mogu samo moj hajduk ne :/

  • Robi K. (IIIa) 24.09.2017.

    Kek odlazi! ;P

  • ojhrvatskamati 23.09.2017.

    Nema frke, Rijeka osvaja ponovno

Komentiraj...
Vidi sve komentare