To je to što me zanima!

Kek o Oršiću: Ma neka sam ja pogriješio, on je danas top igrač

Oršić je na Kantridu došao u ljeto 2014. iz Spezije, ali ga je Rijeka odmah posudila Celju. Na zimu se vratio, ali osjetio je da neće igrati, imao je i opaku konkurenciju pa je otišao u Južnu Koreju
Vidi originalni članak

Matjaž Kek (59)  vodio je Rijeku u 232 utakmice u HNL-u, Kupu i Superkupu, a s 42 europske utakmice na klupi Rijeke rekorder je svih HNL klubova. Zoran Mamić ove ga je sezone mogao stići, ali pravda i hrvatsko sudstvo bili su brži pa je zasad ostao na 39...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U tih 232 utakmice Kek se susretao s više igrača koji će mu i sutra biti s druge strane, ali je trojicu i vodio: Andreja Kramarića, Simona Slugu i - Mislava Oršića.

Hit igrač Europske lige i najbolji Dinamov strijelac u povijesti eurkupova u karijeri je bio u Kustošiji, zaprešićkom Interu, Speziji, Rijeci, Celju, korejskom Jeonnam Dragonsu, kineskom Yataiju, korejskom Ulsanu i od ljeta 2018. je u Dinamu.

Znate li koji je jedini od tih klubova za koji nikad nije zaigrao? Rijeka. Kekova Rijeka.

- Da, vidim da se po medijima provlači kako mu ja nisam dao šansu, ali bio je tad u drugačijem ritmu, vraćao se od ozljede i nisam mu mogao garantirati da će igrati... - počeo je u razgovoru za Novu TV Kek, a onda sam sebe prekinuo i 'otvorio karte':

- Ma neka sam ja pogriješio, neka je Rijeka pogriješila! Baš mi je drago da je Mislav danas izrastao u top igrača, koji igra u top klubu kao što je Dinamo. Odlučio se tada na težak korak, nije lako otići u Južnu Koreju, ali je uspio i baš mi je drago.

Oršić je na Kantridu došao u ljeto 2014. iz Spezije, ali ga je Rijeka odmah posudila Celju. Na zimu se vratio, ali nije bio Keku u ozbiljnijim planovima, osjetio je da neće igrati, imao je i opaku konkurenciju (Tomasov, Anas Sharbini, Kvržić, Ajayi, Zec i Gabrić), mlade igrače klub nije čekao da proigraju i nakon što je završio zimski prijelazni rok, u veljači je otišao u Jeonnam.

E, još kad bi Orša i sutra pokazao Keku koliko je pogriješio...

Idi na 24sata

Komentari 100

  • mban21 24.03.2021.

    Za njega i Petkovića je najbolje da nigdje ne idu iz Dinama jer nigdje drugo neće igrati ,oni su igraći inspiracije i kad ih krene mogu čuda napravit ali imaju puno praznog hoda a to vani nitko ne trpi niti će vas držati u momćadi da bi doćekali vaš trenutak nadahnuća,živi bili pa vidili

  • RijekaKantrida 24.03.2021.

    Fenomenalan tekst! Imao je konkurenciju u Zecu, Gabriću i Ajayiju, dok mu Kramarić nije bio konkurent 2014. Show!

  • MOJ KAJ 24.03.2021.

    Gospon Kek uvijek veli istinu, makar mu ne odgovara. Bravo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare