To je to što me zanima!

Kek: Odigrali smo odgovorno i pametno; Zekić: Nije bio derbi

Iako Rijeka ima rekordnih šest bodova prednosti na vrhu MAXtv Prve lige, Matjaž Kek ostao je na zemlji te poručio da je njegova momčad odigrala pametno. Zoran Zekić priznao je da je Rijeka bila bolja
Vidi originalni članak

Mislim da smo odigrali iznimno odgovorno i pametno u derbiju, da smo apsolutno zasluženo pobijedili i pokazali da želimo igrati nogomet. Velik kompliment igračima za ono što su danas pokazali, rekao je Matjaž Kek nakon uvjerljive pobjede Rijeke nad Osijekom na Rujevici (3-0) u 12. kolu MAXtv Prve lige.

- Mislim da smo bili dobri. Teško je igrati protiv nas, osobito kad je lopta brza, ali u derbiju je uvijek tako, jedan trenutak može prevagnuti na jednu ili drugu stranu. Mi smo u pravom trenutku zabili gol i moram priznati da sam više gledao svoju momčad, a ne protivnika - dodao je slovenski stručnjak.

Strijelci za riječke bijele, koji na vrhu ljestvice imaju velikih šest bodova prednosti pred prvim pratiteljem Dinamom, bili su Franko Andrijašević, Mario Gavranović i Alexander Gorgon. Gosti iz Slavonije utakmicu su završili s igračem manje nakog drugog žutog kartona Zorana Arsenića.

- Dobro smo se pripremili, mislim da se to i vidjelo. Igrači su puni samopouzdanja, sedmorica iz reprezentacija odigrali su u okviru svojih mogućnosti. Igra i pristup koji nude puno optimizma s naše strane - zaključio je Matjaž Kek.

Osječani su pretrpjeli deseti uzastopni poraz u Rijeci te upisali desetu utakmicu u nizu bez pobjede nad Kekovim sastavom općenito.

- Čestitke Rijeci na zasluženoj pobjedi. Ako je ova utakmica u početku imala predznak derbija, to sigurno nije bila. Rijeka je bila bolja u svim segmentima igre. Mi smo prema natrag bili takvi kakvi jesmo, prema naprijed nismo niti postojali i moram biti zadovoljan što je završilo samo 3-0 - rekao je Zoran Zekić, trener Osijeka koji je trećom utakmicom u nizu bez pobjede pao na treće mjesto s osam bodova zaostatka za Rijekom i dva za Dinamom.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kličko jurčić 17.10.2016.

    čestitke Rijeci na trenutnim igrama i rezultatima. zasluženo su prvi i kao veliki navijač Dinama im mogu samo poželiti sreću i neka bolje ekipa osvoji naslov. Nadam se da se suci neće gurati u prvi plan, jer mi dinamovci najmanje želimo pomoć sa strane. ko je bolji, neka slavi

  • Močinić 16.10.2016.

    Forza Fiume. Šamaramo konkurente kao od šale!Ajde, osijek je primio manje od partizanskih klubova

  • Pretučeni_Bruno_Marić 16.10.2016.

    Rijeka igra bolje nego što ja sudim

Komentiraj...
Vidi sve komentare