To je to što me zanima!

Kek optimističan, ali oprezan: 'Dinamo je danas druga ekipa'

Dinamo se digao, to je druga momčad u odnosu na onu koju smo pobijedili na Rujevici, ali mi prvo želimo o svojim kvalitetima. Vjerujemo u pozitivan rezultat, rekao je Matjaž Kek uoči derbija
Vidi originalni članak

Matjaž Kek bio je vrlo suzdržan najavljujući derbi u Zagrebu. Ni riječi o groznom učinku u Maksimiru u HNL-u: nula pobjeda, nula golova.

- Navijači dolaze u Maksimir, puno nam znači njihova podrška, pozitivno je raspoloženje u momčadi, veseli kako smo dobili u Kranjčevićevoj Lokomotivu.

- Dinamo se digao, to je druga momčad u odnosu na onu koju smo pobijedili na Rujevici, ali mi prvo želimo o svojim kvalitetima. Vjerujemo u pozitivan rezultat - smatra slovenski trener.

Očigledno je da se ne plaše Dinama niti smatraju da imaju kompleks 'modrih' o kojem je pričao Ivan Močinić, bivši kapetan Rijeke.

- Ja sam stvarno loše prolazio na gostovanjima kod Dinama. Čak bih rekao da sam vrlo često imao i ‘kompleks Maksimira’. Nekako bih se drukčije osjećao prije dvoboja u Maksimiru i prije nekih drugih utakmica. Ne znam koliko sam utakmica u Zagrebu odigrao protiv Dinama, a pamtim samo jednu pobjedu, u Kupu, i remi. Mi smo tamo znali gubiti po dva, tri, pa čak i četiri razlike - rekao je Močinić, danas član bečkog Rapida.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 02.12.2016.

    Ako Rijeka ne dobije nisu ni zasluzili osvojit prvenstvo

  • ToniMontana 02.12.2016.

    samo ako Rijeka pobjedi, vrcacaju se navijaci na tribine. Svaka namjestena pobjeda Dinama unistiti ce na godine HNL

  • 02.12.2016.

    Slovenac i Bugarin..... hahaha... zemljo Arabijo otvori se....živio HNL...... ahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare