To je to što me zanima!

Kek: Vidjeli ste što je europski nogomet, nismo bili pametni...

s
Vidi originalni članak

Matjaž Kek nije mogao biti zadovoljan igrom svoje momčadi u Pireju. Slovenski strateg poslije utakmice iskreno je rezonirao cijeli susret...

- Mislim da smo i do našeg gola imali dovoljno sreće, Olympiakos je imao nekoliko šansi koje ekipa takvog ranga mora iskoristiti. Nama je kasnije pala fizika, onda i koncentracija, ali šteta što nismo izdržali s igračem manje. Takav pad koncentracije u 93. minuti je na ovakvoj razini nedopustiv. Olympiakos je pokazao kvalitetu, no mi i dalje imamo aktivan rezultat - rekao je Matjaž Kek, pa nastavio:

- Mi sada gledamo prema naprijed, ako mi budemo pravi onda je na Rujevici sve moguće. No, za takve stvari moramo bolje, puno bolje trčati. Čestitam Olympiakosu, a meni je žao što mi nismo bili pametniji i koncentraciji. Svi smo sada vidjeli što je europski nogomet, pa i kakva je to razina trke, agresije i kvalitete.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 17.08.2017.

    Navijam za Rijeku, ali realno gledajući, Olympiakos će nas razbit na Ruji.

  • Grdelin_1 17.08.2017.

    Aktivan rezultat jest, ali su Grci za dvije klase kvalitetniji, lopta je okrugla, nada umire posljednja.

  • Pff9 17.08.2017.

    Eh sto bi volio da ona dva mala psihopata Coric i Halilovic provedu godinu posudbe pod Kekom. U godinu dana Kek bi napravio muskarca od njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare