To je to što me zanima!

Kekova taktika za 'modre': Vinom i jazzom do trijumfa

KVARNER SANJA NASLOV Matjaž Kek napravio je velike stvari s Rijekom, a šlag na tortu bio bi naslov prvaka. Taktiku za derbi mogao bi smišljati uz dvije ljubavi. Jedini je trener bez poraza u HNL-u ove sezone
Vidi originalni članak

Turisti su “okupirali” naše more, sladoled i hladna voda bili su najtraženija roba. Tih je dana sredinom srpnja 2015. Rijeka od Aberdeena izgubila svoju jedinu utakmicu ove sezone.

Nakon toga krenula je velika serija. Serija koja će, nadaju se navijači Riječana, trajati i nakon nedjelje i velikog derbija s Dinamom u Maksimiru.

- Dinamo je prvi favorit prvenstva - stalno je posljednjih tjedana ponavljao Matjaž Kek, ali i sam je svjestan kako Rijeka još od 1999. nije imala ovakvu priliku u borbi za naslov.

Odigrana su 22 kola, a Matjaž Kek je jedini trener koji ne zna za poraz u HNL-u. Bilo je neočekivanih remija, ali Slovenac je ove sezone napravio velike stvari s Rijekom.

Ima slovenski trener tri velike ljubavi - vino, jazz i vožnju biciklom. Uz dvije bi najveće ljubavi, vino i jazz, mogao smišljati taktitu za sraz s Dinamom.

Muči ga obrana i koga staviti na drugog stopera. Kandidat je Frane Ikić, koji nema nijedan nastup za Rijeku, ali i bek Leonard Žuta, kao i veznjak Filip Bradarić.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 50

  • Oblivion 19.02.2016.

    Red je za prvi poraz Rijeke i Matjaža...

  • pad s oklopnog transportera 19.02.2016.

    Ako sad ne dobijete ovakvog,po meni prosječnog Dinama ,onda se oprostite od snova o prvaku.

  • johnnybb 19.02.2016.

    5 komada i kek i jazavci u rupu

Komentiraj...
Vidi sve komentare