To je to što me zanima!

Kekova želja: Srediti Cibaliju pa dočekati kiks prve pratnje

BEZ DVOJICE Rijeka će danas protiv Cibalije (17 sati) biti veliki favorit iako neće zaigrati Franko Andrijašević i Marko Vešović. Misija je jasna: pobjeći "modrima" na +9
Vidi originalni članak

Iza nas je vrlo turbulentan tjedan. Gledali smo snimku utakmice protiv Slaven Belupa i na treningu smo pokušavali ispraviti sve naše pogreške, izjavio je u najavi utakmice protiv Cibalije trener Rijeke Matjaž Kek.

Riječani danas protiv Vinkovčana igraju na Rujevici, u posljednjoj domaćoj utakmici sve do 17. prosinca. Naime, nakon okršaja s Cibalijom čekaju ih prvo dva gostovanja u Zagrebu u samo četiri dana. Prvo protiv Lokomotive u utorak u Kupu, zatim u Maksimiru u subotu u velikom derbiju protiv Dinama, nakon kojeg će Kekova družina još i u Park mladeži.

- Gavranović je počeo trenirati, ali još ne znam hoće li biti spreman za Dinamo - rekao je Kek, koji nije htio previše raspravljati o tri utakmice kazne koje je dobio njegov važan igrač Franko Andrijašević.

- Neću ulaziti ni u kakve debate kad je riječ o toj kazni - kratak je bio Kek.

Rijeka će u derbiju, ako se nešto iznenađujuće ne promjeni, biti bez Andrijaševića, ali će se za utakmicu u Maksimiru vratiti ove sezone sjajni Marko Vešović, koji će suspenziju zbog kartona odraditi danas protiv Cibalije.

U ovom kolu Riječani, objektivno, imaju kudikamo lakši posao nego Dinamo, ne bi nikoga trebalo šokirati dođu li na Maksimir i s više od šest bodova prednosti.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • lazarat 26.11.2016.

    2 penala sudacka masinerija sudi za rijeku buaahaahahhaahha

  • miris kusa 26.11.2016.

    Nije nikad kek rekao da ce nekog srediti........dajte malo realnosti......

  • alcapone123 26.11.2016.

    Gazi Rijeko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare