To je to što me zanima!

Kelava uoči Villarreala: Oni su baš zastrašujuće jaki...

Nemam nikakvu tremu i ne osjećam baš nikakav pritisak. Za to je zaslužan trener Vahid Halilhodžić koji me oduševio, rekao je Kelava koji će na gol
Vidi originalni članak

Ivan Kelava imao je prije nekoliko dana vatreno krštenje na Poljudu protiv Hajduka. Nakon ozljede prvog golmana Filipa Lončarića bit će na golu i protiv Villarreala.
- Nemam nikakvu tremu i ne osjećam nikakav pritisak. Za to je zaslužan trener Vahid Halilhodžić koji me oduševio - kaže mladi Dinamov golman i nastavlja:
- Villarreal je sigurno favorit naše skupine. Nisam ih gledao protiv Espanyola, ali znam da su zastrašujuće jaki. Jedna su od najjačih momčadi u Španjolskoj.
Golman Espanyola kamerunac Kameni je protiv Villarreala primio četiri gola, Kelava se ne boji da će doživjeti istu sudbinu.
- Ha,ha, ha, ma bit ću sigurno bolji od Kamenog. Ne mislimo se tek tako predati. Uz malo sreće i pun Maksimir možemo uzeti barem bod - uvjerava Ivan.
Kelavu je oduševio i Portugalac Tonel.
- Vidjelo se na Poljudu da je to pravi igrač. Dobro surađujemo. Nije još naučio hrvatske riječi, ali kad izlazim na loptu viknem moja i izbacim koljeno naprijed, tako da ako me ne razumije dobro osjeti što sam htio - rekao je za kraj 22 - godišnji golman.

KELAVA SE NEĆE POSEBNO SPREMATI ZA ROSSIJA
Giuseppe Rossi, talijanski napadač, najbolji je igrač Villarreala. protiv Espanyola je u nedjelju zabio dva gola.
- Neću se posebno spremati za njega.

OBITELJI I NOGOMETNE ŠKOLE PUNE MAKSIMIR
Bad Blue Boysi ne odustaju od bojkota i u Maksimiru su se dosjetili kako napuniti stadion protiv Villarreala. Na utakmici će biti nogometne škole NK Gorice, NK Bjelovara i NK Klanjeca. Također u Dinamu su pripremili i obiteljske ulaznice. Roditelj plaća, a djeca starosti do 15 godina mogu besplatno na sve tribine. Gledatelje će u četvrtak zabavljati i DJ Saša Šoštarić i cheerleadersice iz plesne skupine Step by Step. Zabavni program vodit će popularni Drele, a gledatelje očekuje i bogata nagradna igra i iznenađenje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Mutombozgb1 14.09.2010.

    Ostavite srce. Mi cemo to prepoznat i nema veze ako spljugate. Pokazite nam ove jeseni da NEMA PREDAJEEEEEEEEEEE!!!!!!

  • lozinka 14.09.2010.

    Dobro jutro Kelava pa naravno da su zastrasujuce jaki.

  • chelsea_fan 14.09.2010.

    sve je to ok ali zaš delač nije na golu u-21

Komentiraj...
Vidi sve komentare