To je to što me zanima!

Keown: Lovren je koštao hrpu novca, a sada je pod sumnjom

Bivši stoper Arsenala i engleske reprezentacije Martin Keown (48) u najavi susreta između Manchester Uniteda i Liverpoola osvrnuo se na očekivanja od Lovrena
Vidi originalni članak

Legenda Arsenala i dugogodišnji defenzivac engleske reprezentacije Martin Keown u najavi premijerligaškog derbija između Manchester Uniteda i Liverpoola na Old Traffordu ovu nedjelju (14:30) osvrnuo se i na hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena.

Stoper "kockastih" stigao je na Anfield kao najskuplji u povijesti kluba (oko 28 milijuna eura), ali loša igra u obrani brzo je navela trenera Brendana Rodgersa da ga pošalje na klupu.

- Sviđa mi se sustav Liverpoola, ali neki se pojedinci muče. Dejan Lovren koštao je gomilu novca, ali klub Liverpoolove veličine nosi velika očekivanja. Najavljivali su ga kao zamjenu za Jamieja Carraghera, no sad je pod sumnjom. Kada god to kao igrač čujete, to zaista testira vaše samopouzdanje - rekao je Keown za Daily Mail.

Nakon osvajanja drugog mjesta prošle sezone u prvenstvu, "redsi" su letvicu očekivanja postavili visoko, no brzo su prizemljeni. Već su se oprostili od Lige prvaka, a u Premiershipu su tek deveti s 15 bodova zaostatka iza vodećeg Chelseaja.

- Liverpool je imao veliku šansu prošle sezone, neki misle da se ona pruža jednom u generaciji. No svi su znali da će ove sezone biti teško nastaviti tim putom i to se pokazalo istinitim po Rodgersa. Sad kad je ispao iz Lige prvaka bit će mu lakše u ligi. Da ima vremena pripremiti momčad, mislim da bi bio jednako dobar trener kao i bilo tko drugi. No tu je činjenica da momčad nije bila dovoljno dobra u Ligi prvaka i izgubila je samopouzdanje. Bojim se da se United počinje vraćati u ritam - naglasio je 48-godišnji Keown.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • lukica25 12.12.2014.

    jedan od boljih stopera na svijetu

  • tikica12 12.12.2014.

    On je decko za selfije i tak,,,hahahaga

  • 12.12.2014.

    Zao mi je Lovrena, u Southamptonu je bio fenomenalan (uz to je imao daleko laksi posao, t.j. dobre suigrace) i to mu je otvorilo vrata prema Liverpoolu. Sto se tice Liverpoola, osjecaj mu je bio veoma dobar da ce i tamo lakocom uspjeti. Sad nazao, sve to izgleda drugacije, polako ga engleski mediji okrivljuju za sav neuspjeh Liverpoola. On definitivno nije sam kriv za sve ovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare