To je to što me zanima!

Jako Andabak: Primorac nema vremena za rad u Hajduku...

Nije bilo govora o bilo čijem preuzimanju dionica kojima raspolaže grad Split, kaže Kerum koji će Gradskom vijeću tek predložiti da dionice ponude na tržištu...
Vidi originalni članak

Danas su se gradonačelnik Splita, Željko Kerum i najkrupniji pojedinačni dioničar Hajduka Jako Andabak očitovali o špekulacijama dijela medija, kako Andabak i njegovi poslovni partneri okupljeni u tvrtku 'Naprid bili' žele preuzeti većinski paket dionica Hajduka, te kako će na čelu novog Nadzornog odbora Hajduka biti bivši ministar Dragan Primorac.

- Nije bilo govora o bilo čijem preuzimanju dionica kojima raspolaže grad Split. Predložit ću na sljedećem Gradskom vijeću da se dio dionica ponudi na tržište, no hoće li oni za taj prijedlog dignuti ruke i tko će ponuditi najvišu cijenu za dionice, teško je govoriti - kaže gradonačelnik Splita Željko Kerum.

Jako Andabak je demantirao kako je mjesto na čelu novog NO-a rezervirano za Dragana Primorca.

- Rekao sam kako sam zajedno sa svojim sudioničarima zainteresiran za otkup dijela dionica u vlasništvu grada Splita, no to je sve o čemu za sada mogu govoriti. Isto tako nikad nisam rekao, niti planirao da jedno od mjesta u upravi kluba povjerim Draganu Primorcu, koji je moj blizak suradnik i koji je zauzet nekim drugim, medicinskim projektima, na kojima zajednički radimo. On nema vremena za dodatni angažman - rekao je Andabak i dodao kako nema potrebe unaprijed raditi planove.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • skeletor83 18.11.2010.

    a vidi face ovome andabaku bas pravi lopov

Komentiraj...
Vidi sve komentare