To je to što me zanima!

Kevin Kampl iz Red Bulla u Borussiju D. za 10 milijuna €

Kampl može igrati na više pozicija u ofenzivnom dijelu veznog reda. Pratimo ga duže vrijeme. Uvjereni smo da će savršeno uklopiti, kaže sportski direktor Zorc...
Vidi originalni članak

Borussia Dortmund u njemačkom je prvenstvu neprepoznatljiva. Polusezonu su 'žuto-crni' završili tek na 17. mjestu te ih na proljeće za početak očekuje borba za opstanak. 

Međutim, kako piše portal Goal.com na proljeće će biti jači za ofenzivnog veznjaka Kevina Kampla, Slovenca kojeg su u ponedjeljak doveli iz Red Bull Salzburga. Austrijanci su za Kampla dobili oko 10 milijuna eura, a on je stavio potpis na ugovor do 2019. godine. 

- Kevin Kampl može igrati na više pozicija u ofenzivnom dijelu veznog reda. Pratimo ga duže vrijeme. Uvjereni smo da će savršeno uklopiti u našu momčad - rekao je sportski direktor dortmundske Borussije, Michael Zorc.

Podsjetimo, Kampl je igrao obje utakmice protiv Dinama u Europskoj ligi, a na Maksimiru je čak zabio i gol u pobjedi 5-1. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • DarioVupora_1 25.12.2014.

    Malo kasnim,Kampl je fakat odličan igrač,oduševio me protiv Dinama :(,odličan je za Borusiju zbog svoje motoricnosti,velikog kapaciteta pluča i fascinante tehnike jedino me malo iznenađuje da je RBS dobio samo 10 m po meni vrijedi puno više..

  • noobcamper 23.12.2014.

    Dobar igrač, 10 milja je realna cijena za njega.

  • piramida 22.12.2014.

    cuj Jovo cak zabijo gol ,a ne kaze na maksimiru ko i u salzburgu razbijo dinama do kraja ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare