To je to što me zanima!

Kevine, samo ti odmaraj! Curry opet srušio nemoćni Portland...

Warriorsi su pobijedili Portland 110-99 i još jednom pokazali da i ove godine misle ozbiljno te jure po treći naslov zaredom. Bilo bi pravo čudo kada to ne bi i napravili jer izgledaju zaista zastrašujuće i opasno...
Vidi originalni članak

Golden State Warriorsi stigli su na korak od plasmana u peto zaredom finale NBA lige. Nevjerojatni Steph Curry opet je bez milost trpao koš momčadi gdje igra njegov brat Seth i odveo svoju momčad do vodstva od 3-0 u seriji na četiri pobjede.

Warriorsi su pobijedili Portland 110-99 i još jednom pokazali da i ove godine misle ozbiljno te jure po treći naslov zaredom. Bilo bi pravo čudo kada to ne bi i napravili jer izgledaju zaista zastrašujuće i opasno. Blazersi su opet sjajno krenuli, imali vodstvo od 18 razlike, ali onda se sve srušilo kao kula od karata i otišlo u nepovrat. Jedan čovjek se pobrinuo za to, pogađao je apsolutno sve što je pokušao i uništio snove svome bratu.

Kevin Durant jedan je od najboljih igrača na svijetu, ali šef Curry pokazao je da Warriorsi itekako mogu bez njega. Kevin će vjerojatno propustiti i sljedeću utakmicu, a trebao bi biti spreman za finale NBA lige gdje će njegova momčad najvjerojatnije igrati protiv Milwaukee Bucksa koji vode 2-0 protiv Toronta.

Nevjerojatni Curry zabio je 36 koševa uz šest trica i pokazao Portlandu da se za pobjedu jednostavno moraju više potruditi. Najbolji igrač Blazersa opet je bio jako loš i opet je podbacio, no kako piše Bleacher report, Lillard je u drugoj utakmici natukao rebro i svejedno je odradio cijelu utakmicu što je za pravu pohvalu. No nije uspio pomoći svojoj momčadi. Na kraju je zabio 19 koševa uz šest asistencija i šest skokova.

Draymond Green i ovaj put je sjajno odradio obrambenu rolu, ali i napadačku i došao do još jednog triple doublea. Zabio je 20 koša, asistirao 12 puta i skupio 13 skokova.

Najbolji kod Portlanda bio je McCollum koji je zabio 23 koša.

GSW vode 3-0 u seriji na četiri pobjede, a sljedeća utakmica igra se 21. svibnja u Portlandu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 19.05.2019.

    kad se vrati durant bit ce 4 0 s bucksima

  • lovac_u_mutnom 19.05.2019.

    Na zalost GSW osvajaju opet titulu i to lakse nego sto se misli da ce biti. 4:1.....

  • josip911 19.05.2019.

    Milwakue osvaja

Komentiraj...
Vidi sve komentare